16 / 04 / 2024

Spine Tower'ın inşaatında en sağlam beton türü C80 kullanıldı!

Spine Tower'ın inşaatında en sağlam beton türü C80 kullanıldı!

Maslak Bölgesi’ne farklı bir bakış açısı getiren Türkiye’ nin ilk C80 beton sınıfı kullanılarak projelendirilen ve inşa edilen ofis & konut projesi ilkleri ile dikkat çekiyor...



Maslak Bölgesi’ne farklı bir bakış açısı getiren Türkiye’nin ilk C80 beton sınıfı kullanılarak projelendirilen ve inşa edilen ofis&konut projesi ilkleri ile dikkat çekiyor.  Eyigüngör, Ortaş, Sayılı ve Uzal ailelerinin yatırımı olan çevreci bina SpineTower,191m yükseklikte bile açılabilen camları, saniyede 6,5 m hıza sahip asansörleri, ferah kat tavan yüksekliği, yeşil alanları ve yürüyüş yollarıyla farkını ortaya koyuyor.


Baraj yapımlarında kullanılan ve en sağlam beton türü olan C80’le yapılan İstanbul’un tek binası SpineTower’ın Yönetimi, konforun yanı sıra güvenlik, emniyet ve sağlamlık gibi özelliklere büyük önem veriyor.


Son katta bile camların açılabildiği cephe sistemi ile tasarlanan, 8.5 şiddetindeki depreme dayanıklı örnek proje SpineTower’ın rüzgar testleri ise Avrupa’nın en etkin merkezleri tarafından gerçekleştirildi. Güvenliğe verilen önem doğrultusunda Spine Tower Yönetimi tüm çalışanlar için yangın güvenliği konusunda da Prof. Dr. Kazım Beceren ve ekibinden Yangın Güvenliği Eğitimi aldı. 


Yüzde 54’ü yeşile ayrılan örnek proje Spine Tower’da tam kapasiteye ulaşıldığında gün içinde 3000 kişi çalışacak, 500 kişi de residanslarda yaşayacak.  

                                                                                                                                                                                      

Kiralamalar devam ediyor…

Spine Yönetim A.Ş. tarafından yönetilen Spine Tower’ın alışveriş katında yer alacak yiyecek-içecek ve hizmet markaları faaliyete geçmek üzere dekorasyonlarını ve açılış çalışmalarını tamamlamaya başladılar. 


Yiyecek-içecek ve hizmet katında yer alan kiracılar şunlar; Tabled’ot restoranda SOA,  Steak House, Gloria Jeans,  Subway ve Çaparist (kemiksiz balık). Ayrıca Vasfi Kuaför de hizmet katında faaliyete geçecek. Yüzde 54’ü yeşile ayrılan bu örnek projenin ofis katlarında çalışmalarına başlamakta olan kurumsal şirketler ise; Güreli Yeminli Mali Müşavirlik,  Ulukartal Holding,  Arsa sahipleri; Orsaş A.Ş., ve USO Otomotiv.



Geri Dön