28 / 03 / 2024

Sport in Street Metrogarden AVM'de açıldı!

Sport in Street Metrogarden AVM'de açıldı!

Dünyaca ünlü spor markalarının sneaker modellerini barındıran Sport in Street'in 31. mağazasını Metrogarden Alışveriş Merkezi'nde açıldı. Ziylan Grup bünyesinde bulunan Sport in Street'in açılışı 3 Haziran'da gerçekleşti.



Büyüme hızıyla dikkat çeken Sport in Street'in 31. Mağazası Metrogarden Alışveriş Merkezi'nde açıldı. "Hep Sneaker" diyenlerin mağazası Sport in Street, dünyaca ünlü spor markalarının onlarca sneaker modelini bir arada sunuyor. 


İstanbul-Türkiye ayakkabı perakende sektörünün lideri Ziylan Grup bünyesinde bulunan Sport in Street'in yeni mağazası, 3 Haziran Cuma günü Metrogarden Alışveriş Merkezi'nde açıldı. Önümüzdeki yıllarda mağaza sayısını hızla arttırarak ülke geneline yaymayı hedefleyen Sport in Street, Metrogarden Alışveriş Merkezi'nde açtığı mağazası ile birlikte Türkiye genelinde 31 mağazaya ulaştı. Sport in Street, Metrogarden Alışveriş Merkez'inde 150 metrekarelik bir alanda hizmet verecek. 

Tuğla duvarlar ve neon tabelaları ile sokak ruhunu dekorasyonuna taşıyan Sport in Street mağazaları, mağaza parfümü ve müzikleriyle de sokağın enerjisini müşterilerine hissettiriyor. Sport İn Street mağazalarında Nike, Adidas, Reebok, New Balance, Skechers, Asics, Lumberjack, Puma, Salomon, Merrel, Vans, Superga, US Polo, Lacoste, Tommy Hilfiger ve Dockers gibi kendi kategorilerinde lider markalar satışa sunuluyor. 


Ziylan Grup Hakkında Türkiye'nin en büyük ayakkabı perakendecisi Ziylan Mağazacılık ve Pazarlama A.Ş; iç pazarda perakende mağazalarında, toptan satışta ve ihracat pazarlarında yılda 20 milyon çiftten fazla ayakkabı satışı gerçekleştirmektedir. 

Türkiye genelinde FLO, Polaris ve Sport in Street markalarıyla 350'den fazla mağazasıyla hizmet veren Ziylan Grup, dünyanın 40 ülkesine de ihracat yapmaktadır. 2023 yılında Türkiye'den çıkacak 10 global markadan biri olma hedefi doğrultusunda, 2013 yılı Kasım ayında Gözde Girişim Sermayesi Yatırım ortaklığı A.Ş., BİM ve Mater Footwear BV ile güçlerini birleştirerek ortaklığa imza atan Ziylan Grup bugün; toplam 5 bine yakın kişiye istihdam sağlamakta, yılda 3 milyon 500 bin çiftin üzerinde ayakkabı üretimi gerçekleştirmektedir.



Son An


Geri Dön