20 / 04 / 2024

Spotçular AVM'de buluştu

Spotçular AVM'de buluştu

Beyaz eşyadan mobilyaya, halıdan züccaciyeye kadar evinizin ihtiyacı olan her şey Poli Spotçular Çarşısı'nda piyasadan yüzde 30 daha ucuza satılıyor



İstanbul Sultanbeyli'de 14 Şubat'ta açılan Poli Spotçular Çarşısı, 1 ay içinde günlük 10 bin ziyaretçi sayısına ulaştı. Kayserili işadamı Ahmet Köseoğlu'nun kurduğu Poli Spotçular Çarşısı'nda ürün çeşitliliğinin yanı sıra indirimli fiyatlar da tüketiciyi cezbediyor. Mobilyadan halıya, perdeden beyaz eşyaya kadar bir evin ihtiyacı olan her türlü ürünün satıldığı Poli Spotçular Çarşısı'nda fiyatların piyasaya göre yaklaşık yüzde 30 daha hesaplı olduğu bildirildi.

 

İMALAT FİYATINA SATIŞ
ÖTV indirimiyle birlikte uygun fiyattan sattıkları beyaz eşyanın daha da ucuzladığını söyleyen Poli Spotçular Çarşısı Halkla İlişkiler Müdürü Ramazan Öncü, "Bizim çarşımızda satılan ürünler kesinlikle ikinci el değil. Tam tersine sıfır ve garanti belgeli ürün satışı yapılır" dedi. Çarşı içerisinde 65 mağaza bulunduğunu, bu mağaza sahiplerinin çoğunluğunun da büyük markalarla çalışan imalatçılar olduğunu belirten Ramazan Öncü, "Tüketiciye aracısız ve imalat fiyatına satış yapıldığı için, fiyatlar piyasaya göre yüzde 30 daha ucuz. Alışverişe gelen vatandaşlar da, esnaf da bu durumdan memnun" diye konuştu. En çok beyaz eşya, mobilya ve halı satışı yapılan Poli Spotçular Çarşısı'nı ziyaret edenler yöresel yemeklerin sunulduğu restoranlarda yemek yiyip, çocuklarını oyun alanlarında eğlendirebiliyor.

Nasıl gidilir?
Poli'ye gitmek isteyenler için Ümraniye Sondurak, Pendik (çarşı) ve Sultanbeyli Hasanpaşa'dan belirli saatlerde servisler kalkıyor. Bilgi almak isteyenler 0 216 487 25 45 numaralı telefonu arayabilir.

 

Takvim


Geri Dön