25 / 04 / 2024

Spradon Vadide fiyatlar 131 bin liradan başlıyor!

Spradon Vadide fiyatlar 131 bin liradan başlıyor!

Spradon Evleri, Spradon Kuleler, Spradon Teras Evler, Spradon Residence, Spradon Quartzın ardından Spradon Vadi projesini seriye ekleyen Kuzu Grup, uygun fiyat avantajıyla dikkat çekiyor



131 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan Spradon Vadinin Bahçeşehirin gerçek merkezinde olduğu vurgulanıyor.

İstanbul Bahçeşehirde gerçekleştirdiği Spradon projeleriyle bilinen Kuzu Grup, serisine 1037 konutluk Spradon Vadi ile devam ediyor. Bölgede 2 binin üzerinde konut teslim eden Kuzu Grupun, eylül sonunda Küçük bir bütçeyle büyük bir yatırım sloganıyla satışa sunduğu Spradon Vadide fiyatlar 131 bin liradan başlarken, yüzde 1 peşinat karşılığında kalan taksitleri 18 ay sonra ödeme, 24 ay düşük taksitle ödeme ve bütçeye göre artan taksitlerle ödeme gibi imkanlar sunuluyor. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özen Kuzu, hem ev sahibi olarak Spradon Vadide yaşamak isteyen hem de yatırım amaçlı hareket eden müşteriler için bu projeyi geliştirdiklerini söyledi.

Emlak Konut güvencesi

Bahçeşehir ikinci bölgede Emlak Konut GYO işbirliğiyle yükselen proje, 1037si konut ve bir adet ticari ünite olmak üzere toplam 1038 bağımsız bölümden oluşuyor. İnşaatı başlayan Spradon Vadinin konutları Ocak 2014te sahiplerine teslim edilecek. Her kesimin ihtiyaçlarına hitap edecek bir yaklaşım sergileyen Kuzu Grup, Spradon Vadide çok katlı ve orta yükseklikteki binalarda yaşamayı tercih edenlerin beklentilerine cevap veriyor. 29 ve 31 katlı iki kulenin yanı sıra 5 adet de 10 ile 13 kat arası bloklara yer verilenin proje 7 bloktan oluşuyor. Yatırım bedeli 250 milyon lira olarak belirlenen Spradon Vadi, 42 bin metrekare arsada 160 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Projede 524 tane 1+1, 476 tane 2+1, 37 tane 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Proje, ağırlıklı olarak 1+1 ve 2+1 daireleri içeriyor. 1+1 daireler 73 metrekare, 2+1 daireler 105 metrekare büyüklüğünde.

131 bin liradan başlıyor

Daire fiyatlarının 131 bin liradan başladığını söyleyen Özen Kuzu, Kat yüksekliği ve diğer şerefiye kriterlerine göre daire fiyatları değişkenlik gösteriyor. Spradon Vadi projesinin metrekare satış fiyatları  1985 liradan başlıyor. Lansman dönemi için uygun tuttuğumuz fiyatlar, daha sonra yatırımcısına artı değer kazandıracak biçimde yeniden düzenlenecek. İlk etapta 500 daireyi satışa çıkaracağız. Altı ayda satışları tamamlayacağız. Daha önceki projelerimiz yüzde 50 prim yaptı. Bu projenin de en az onlar kadar değerlenmesini bekliyoruz diye konuştu. Spradon Vadi, yüzde 1 peşinatla, 18 ay sonra ödemeye başlama, 24 ay düşük taksitle ödeme ve bütçeye göre artan taksitlerle ödeme gibi seçenekler sunuyor.

Bahçeşehirin merkezi

Spradon Vadiyi Bahçeşehirin Tam Merkezinde sloganıyla satışa sunduklarını anlatan Özen Kuzu, şunları anlattı: Bu sloganı özellikle vurguluyoruz. Bahçeşehir adı altında ancak Bahçeşehir dışında yapılan projelerle aynı noktada konumlanmak istemiyoruz. Bahçeşehir, 1980li yıllarda planlanan ve dünyanın sayılı uydu kentlerinden olan bir proje olarak hayata geçti. Gerçekten şehir içinde bir şehir olarak konumlandı. Sınırları çizildi. Alt yapısı 100 yılın üzerinde bir zaman dikkate alınarak oluşturuldu. Yerleşim alanları belirlendi. Sosyal ve demografik yapısı planlandı. Şehrin gecekondulaşması ya da plansız yapılanması daha baştan engellendi. Çağdaş şehirleşmenin tüm gerekleri yerine getirildikten sonra bölgede hayatın başlamasına izin verildi. Spradonlar, işte bu planlama içindeki konut alanlarına inşaa edilen projeler oldu. Bu gün bahsedilen sınırlar içinde yapılan tek proje Spradon Vadi projesidir.

Mimarisi Bahçeşehire benziyor

SPRADON Vadi, Bahçeşehirin planlaması örnek alınarak, tasarlanmış. Bahçeşehir, ortasına aldığı gölet ve sosyal tesislerin etrafında düzenli yapılaşma ile oluşturulmuş bir bölge olurken, Spradon Vadide de yapı alanının yüzde 80ini süs havuzları ve yeşil oluşturuyor. Açık ve kapalı yüzme havuzları, güneşlenme terasları ayrıca su ve yeşili birleştiren şelaleler ile süsleniyor. Sosyal tesislerde fitness center, sauna ve Türk hamamı bulunurken, çocuk oyun alanları ve yürüyüş yolları ile parkların yanı sıra proje içerisinde bir adet ticari alan bulunuyor. Proje içerisinde peyzaj ve havuzların olduğu bölümlere kesinlikle araç alınmıyor. Her daire için bir adet konut erişimli kapalı otopark ve misafirleri içinde ayrıca 300 araçlık açık misafir otopark alanı bulunuyor. Özen Kuzu, Konutlarımızı su ve yeşil ile bütünleştirdik. Daha önce gerçekleştirdiğimiz projelerimizde insanı esas almıştık. Bu projenin tasarım yaklaşımını modası geçmeyecek bir eser bırakalım anlayışı üzerine kurarak Bahçeşehirin merkezinde modern, konforlu ve simge bir proje geliştirdik dedi.

Kuzu Gruptan 50 bin konut

SPRADON VADİ projesi ile tamamı teslim edilmiş, Spradon Evleri, Spradon Kuleler, Spradon Teras Evler, Spradon Residence, Spradon Quartzın kalitesini artırarak Spradon serisine devam eden Kuzu Grup, İstanbul,  Ankara  ve yurtdışı projeleri başta olmak üzere 68 yıldan bu yana on binlerce nitelikli konuttan oluşan projelere imza attı. Kısa zaman önce 50 bininci konutunu da bitirip teslim eden Kuzu Grup, yurt dışında da rüştünü ispatlamış durumda. İranda 100 bin konutluk Mesken Meher projesinin ilk 20 bin konutunu teslim eden Kuzu, bölge ülkelerinden yoğun davetler almaya başladı. Grup, Suriyeden gelen 5 milyar dolarlık proje teklifi üzerinde çalışmaya başladı.
Hürriyet/Meltem Kara


Geri Dön