24 / 04 / 2024

SRC Yapı, Arap şeyhlerine altın küvet üretecek!

SRC Yapı, Arap şeyhlerine altın küvet üretecek!

Dünyanın 40 ülkesine jakuzi, küvet ve duş sistemleri satan SRC Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Sürücü, Araplara 50 bin dolar değerinde altın kaplama küvet ürettiklerini anlattı..



DÜNYANIN 40 ülkesine jakuzi, küvet ve duş sistemleri satan SRC Yapı, bu yıl İtalya'nın Bologna kentinde gerçekleşen ve dünyanın en prestijli uluslararası banyo-seramik fuarı olan Cersaie'de 4 yeni ürününü sergiledi. Fuara yerli HydroCabin markasıyla katılan Src Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Sürücü, daha önce bin dolara altın kaplama küvet ürettiklerini ancak, bu sefer gelen siparişlerde altın kullandıklarını ve küvetin değerinin 50 bin dolara çıktığını anlattı. Son dönemlerde konut ve lüks villa satın alan Araplar'a yoğun olarak lüks duşakabin, küvet ve jakuzi ürünlerini sattıklarını belirten Sürücü, Araplar'm bilhassa fiyatı 14 bin dolar olan jakuzi-spa ürünleri tercih ettiğini, özellikle içinde televizyon, DVD, radyo, telefon, diyafon, buhar banyosu, ayak ve sırt masajı, ozon terapisi olan kabinlere rağbet gösterdiklerini aktardı. 


Arap şeyhleri için altın küvet üretecek Abdurrahman Sürücü , 2013 yılı için 75 milyon TL ciro hedeflediklerini hatırlatarak, "Henüz yıl bitmeden bu hedefi yüzde 10 oranında aştık" dedi. 



Sözcü


Geri Dön