28 / 03 / 2024

SRC, yapı fuarına hazırlanıyor!

SRC, yapı fuarına hazırlanıyor!

40 ülkeye jakuzi, küvet ve duş sistemleri satan SRC Yapı, bu yıl 28.'si düzenlenecek seramik, banyo ve mutfak fuarı Unicera TÜYAP İstanbul'a HYDROMİX'le katılacak.



Dünyanın 40 ülkesine jakuzi, küvet ve duş sistemleri satan SRC Yapı, bu yıl 28.'si düzenlenecek seramik, banyo ve mutfak fuarı Unicera TÜYAP İstanbul'a yüzde yüz yerli markası HYDROMİX'le katılacak.


Geçtiğimiz yıl 5 milyon liralık bir yatırımla üretime başladıklarını söyleyen SRC yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Sürücü “Geçen yıl yaptığımız yatırımlara ek olarak, yeni yatırımlarımız devam ediyor. Tamamen yerli hammadde ve işçilik ile el duşları, robotlar ve dikey jakuzi sistemleri ile şu anda Türkiye'de üretici konumunda firma olarak, öncelikli olarak yeni yatırımlarla HYDROMİX markamıza daha çok yer vereceğiz.” dedi. SRC Yapı'nın yerli markası olan HydroCabin'in, Türkiye'de yapı marketler dahil 700 noktada satışı bulunuyor. Günlük 4500 adet üretim kapasitesi olan SRC Yapı, geçtiğimiz yılı 150 milyon TL ile kapattı, 2016 ciro hedefini ise 200 milyon TL olarak belirledi.


Bu yıl 23-27 Şubat tarihlerinde yapılacak olan fuarda dünyanın her yerinden gelecek olan müşterilerine Türk malı banyo ürünlerinin dışında, el duşları, robot ve dikey jakuzi sistemlerini tanıtacaklarını söyleyen Sürücü “Avrupalı, kalitesiz Uzakdoğu malından bıktı. Nasıl ki ‘made in Turkey' banyo ürünlerimize ilgi gösterdilerse, aynı şekilde ‘made in Turkey' el duşları, robot ve dikey jakuzi ürünlerimize de ilgi gösterecekler.” diye konuştu.


Zaman




Geri Dön