25 / 04 / 2024

S.S Deniz Siteleri'nde 120 bin TL'ye! İcradan!

S.S Deniz Siteleri'nde 120 bin TL'ye! İcradan!

Pendik 2. İcra Müdürlüğü, İstanbul İli, Pendik İlçesi, Doğu Mahallesi, Örenler Mevkii, 849 ada, 507 parselde yer alan 2 bin 727 metrekare alan üzerine kurulu SS Deniz Siteleri Konut Yapı Kooperatifi içerisinde A Blok 1. kat 3 nolu konutu satışa sunuyor



Pendik 2. İcra Müdürlüğü tarafından verilen ilan şu şekilde;

TC PENDİK 2. İCRA MÜDÜRLÜÄžÜ TAşžINMAZIN AçIK ARTTIRMA İLANI

DOSYA NO: 2005/9510 ESAS

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:

TAşžINMAZIN TAPU KAYDI: Pendik İlçesi, Doğu Mahallesi, Örenler Mevkii 849 ada 507 parselde kayıtlı, 2.727,00 m2 tarla nitelikli ana taşınmazda A Blok 1.kat 3 Bağ.Böl. Nolu mesken SS. DENİZ SİTELERİ KONUT YAPI KOOP adına kayıtlı.

Gayrimenkulun Belediye hudutları içerisinde son imar durumu:

Pendik İlçesi, Doğu mahallesi 849 ada 507 parsel savdı yerin l/l000 ölçekli 16.05.2008-23.10.2009TT li Pendik Merkez Uygulama İmar Planında kısmen yol, kısmen de (5/A/3(0.15-0.25/3.25) yapılanma şartlarında konut alanında kalmakta olduğu anlaşılmıştır.

TAşžINMAZIN EVSAFI: Pendik İlçesi, Doğu Mahallesi, 849 ada 507 parsel, Mahalen Kaynarca mahallesi, Örenler Mevkii E5 Yan Yol ile Sahil Bulvarı arasında kalan Karlıca Sokak üzerinde kain, 29 kapı noda betonarme karkas sistemde inşa edilmiş, bodrum+zemin kat+4 normal katlı, bodrumda depo ve sığınak, zemin ve noraıal katlarında her katta 2 daireden toplamda 10 daireli, Deniz Sitesi A Blok 1. kat 3 Bağ Böl. Nolu meskendir.

Mahallinde yapılan incelemede dairenin, Karlıca sokaktan takribi 20 mt içerde bulunan Apartmanda güney cepheli ve önünün açık olduğu 2 oda 1 salon mutfak banyo tuvalet planında, takribi 90 m2 yüzölçümlü, girişte hol karşıda mutfak, solda koridor ve koridora açılan salon ve iki oda ile banyo tuvaletin olduğu, biri ön cepheye diğeri arka cepheye bakan iki adet balkonu olan, ıslak zeminlerin seramik, yerlerin parke, kapıların ahşap, doğramaların pvc mutfakta mermer tezgah altında üstünde dolaplar ile kombinin olduğu dolap, banyoda klozet, lavabo ve küvetin olduğu, elektrik ve suyun faal, doğalgazın kapıda ancak doğalgaz sayacının olmadığı, vasat malzeme ve işçilikte olduğu, dairenin kapalı olması sebebi ile aynı plan ve evsaftaki komşu dairenin incelenmesinden ve apartman sakinlerinin, ifadesinden anlaşılmıştır. Açık otoparkı ve düzensiz bahçesi bulunan apartman, Belediye altyapı hizmetlerinin olduğu, plansız yapılaşmanın tamamlandığı, yakınında ilköğretin okulu bulunan, mahalle merkezine uzak, toplu ulaşım araçları güzergahına, yakın bölgededir.

TAşžINMAZIN KIYMETİ: 120.000.00TL

SATIşž şžARTLARİ:

1- PENDİK İLçESİ, DOĞU MAHALLESİ, 849 ADA 507 PARSEL A BLOK 1. KAT 3 BAĞ BÖL NOLU MESKEN için 18.04.2011 günü saat 10.10-10.20 Pendik 2. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ'nde açık artırma suretiyle yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen kıymetin %60'ını ve rüchanh alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedelle alıcı çık ¬mazsa en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak şart ile 28.04.2011 günü aynı yer ve saatte 2. artırmaya çıkarılacaktır. Bu artırmada da bu miktar elde edilememişse ilanda gösterilen satış saati sonunda en çok arttırana ihale edilecektir, şu kadar ki muhammen bedelin %40'ı ve rüçhanlı alacaklıların alacağını ve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur.

2- Artırmaya iştirak edeceklerin tahmin edilen değerin %20'si oranında pey akçesi veya bu miktar kadar icra mahkemesince kabul edilen banka teminat mektubu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir. Alıcı istediğinde (10) günü geçmemek üzere süre verebilir, Damga vergisi.tapu alım harç. KDV ve masrafları alıcıya aittir. Birikmiş vergiler satım harcı ve Tellaliye satış bedelinden ödenir.

3-İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarım özellikle faiz ve giderlere dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile (15) gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır; aksi takdirde haklan tapu sicil ile sabit olmadıkça paylaş ¬madan hariç bırakılacaktır.

4- Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse İcra ve İflas Kanunu'nun 133'üncü maddesi gereğince ihale feshedilir, iki ihale arasındaki farktan ve %10 faizden alıcı ve kefilleri mesul tutulacak ve hiçbir hükme hacet kalmadan kendilerinden tahsil edilecektir. 5- şžartname; ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir. 6- Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları başkaca bilgi almak isteyenlerin 2005/9510 ESAS dosya numarası ile müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur. 14.02.2011

(İİK. 126) (*) ilgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir.

*: Bu örnek, bu yönetmelikten önceki uygulamadan kullanılan Örnek 64'e karşılık gelmektedir.'  


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com


Geri Dön