24 / 04 / 2024

St. Regis İstanbul lüks konaklama ayrıcalığıyla Nişantaşı'nda açıldı!

St. Regis İstanbul lüks konaklama ayrıcalığıyla Nişantaşı'nda açıldı!

Starwood Hotels & Resorts ve Demsa Group ortaklığı ile açılan St. Regis İstanbul, lüks konaklama anlayışına farklı bir boyut getiren ayrıcalıklarıyla konuklarına "beklentinin ötesinde" bir deneyim yaşatıyor.



St. Regis İstanbul, misafirlerine St. Regis markasının tüm dünyada en yüksek standartlarda sunduğu St. Regis Butler Servisi ile konaklama öncesi başlayan ve konaklama süresince devam eden hizmetleriyle günümüzün en önemli gereksinimi olan "kendilerine ayırabilecekleri kaliteli zamanı" hediye ediyor. St. Regis İstanbul'un Maçka Parkı ve Boğaz manzaralı odalarının yanı sıra dört adet St. Regis Süite, dört adet Empire Süite, bir adet Caroline Astor Süite, dört adet Cosmopolitan Süite olmak üzere 14 süiti bulunuyor.


 

EŞSİZ BİR MANZARA SUNUYOR

185 metrekarelik sıradışı kral dairesi, eşsiz bir İstanbul manzarası sunan 62 metrekarelik terası, çağdaş sanat eserleriyle donatılmış salonu, tavandan yere uzanan geniş pencereleri ile fark yaratıyor. St. Regis İstanbul'un teras katında, şehre yepyeni bir lezzet kültürü getirecek olan, Oscar törenlerinin resmi aşçısı Michelin yıldızlı ünlü şef Wolfgang Puck'ın trendleri belirleyen ikonik markası Spago'nun Amerika dışındaki ilk restoranı olan Spago İstanbul yer alıyor. St. Regis Brasserie ise, İstanbul'un öne çıkan diğer mekanları arasasında sofistike ambiyansı ve lezzetli menüsü ile Nişantaşı'nın yeni buluşma noktası olacak. 



1920'LERİN RUHUNU ANDIRIYOR 

Otel bünyesinde business center, toplantı konseptine farklı bir bakış açısı getiren toplantı salonları ve bir balo salonu da bulunuyor. Ödüllü mimar Emre Arolat tarafından tasarlanan St. Regis İstanbul, 1920'lerin Türkiye'sinin ruhunu, Demsa Sanat Koleksiyonunu da içeren modern sanat enstelasyonlarının çeşitliliğiyle de dikkat çekiyor. 



Yeni Şafak Turizm


Geri Dön