29 / 03 / 2024

Star Towers'ta kadınlara pozitif ayrımcılık yapılacak! 134 bin TL'ye!

Star Towers'ta kadınlara pozitif ayrımcılık yapılacak! 134 bin TL'ye!

100 milyon dolarlık yatırım bedeliyle hayata geçirilecek projede bir alışveriş merkezinin yanı sıra kuaföründen spa merkezine kadar site sakinlerinin her türlü ihtiyaçlarını karşılayacak mekanlar yer alacak



Tekstil sektörünün önde gelen isimlerinden Nedim Özbek’in ilk gayrimenkul projesi olan Star Towers’ta ilk kazma vuruldu. 100 milyon dolarlık yatırım bedeliyle hayata geçirilecek projede bir alışveriş merkezinin yanı sıra kuaföründen spa merkezine kadar site sakinlerinin her türlü ihtiyaçlarını karşılayacak mekanlar yer alacak. Geçmişte kalan komşuluk ilişkilerini yeniden canlandırmayı hedefleyen projede sohbet odaları gibi ortak kullanım alanları yer alırken, sadece kadınlara özel yüzme havuzu da olacak. 

Star Towers’ın tanıtım toplantısında konuşan Redstar’ın patronu ve RDS & Reform İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Özbek, “Kadınlara pozitif ayrımcılığın gündemde olduğu bu günlerde biz de Grup olarak Star Towers projemizde evlerin asıl hakimi olan kadınlarımıza özel ayrıcalıklar yapmayı ihmal etmedik” dedi. 

100 MİLYON DOLARLIK YATIRIM
Esenyurt Belediyesi, RDS ve Reform İnşaat İş Ortaklığı ile son dönemlerin en hızlı gelişen ilçeleri arasında yer alan Esenyurt’ta inşa edilen Star Towers Projesi, toplam 100 milyon dolarlık yatırım bedeliyle hayata geçirilecek. 582 konut ve alışveriş merkezinin yer aldığı Star Towers Projesi’nde ayrıca süper marketinden, kuaförüne kadar bölge sakinlerinin her türlü ihtiyacını karşılayacak bir yapı oluşturulacak. 2+1, 3+1 ve penthouse olarak inşa edilecek dairelerin herkesin bütçesine uygun ödeme kolaylıklarıyla satışa sunulacağını belirten Özbek, daire fiyatlarının ise 134 bin ila 346  bin TL arasında değişeceğini söyledi.

KOMŞULUK İLİŞKİLERİNİ GELİŞTİRECEK SOSYAL ALANLAR OLUŞTURULDU
“Gelenekten Geleceğe” sloganıyla yola çıkılan Star Towers Projesi’nde eskide kalan komşuluk ilişkilerinin geliştirmek için çeşitli sosyal yakınlaşma alanları da oluşturuldu. Star Towers projesiyle özellikle ailelerin gönül rahatlığıyla yaşayabileceği bir yaşam merkezi oluşturmayı hedeflediklerine dikkat çeken Nedim Özbek şunları kaydetti: “Günümüzde artık insanlar kapı komşusunu bile tanıyamaz hale geldi. Biz Türk misafirperverliği ve komşuluk ilişkilerini yeniden canlandırmak için Star Towers projesinde her blokta 13. katlarda çocuk oyun alanı, seyir terası ve ailelerin yakınlaşması için sohbet odaları oluşturacağız. Ayrıca projemizde SPA, kapalı ve açık otopark, belediye hizmet alanı, yüzme havuzları da yer alacak.”

E5’E 5 TEM’E 3 DAKİKA MESAFEDE
Star Towers projesi ile şehir merkezinden izole bir site oluşturmayı değil, şehir merkezinin içinde ayrıcalıklı bir yaşam merkezi oluşturmayı hedeflediklerini belirten Özbek, “E5 Karayolu’na 5 dakika TEM Otoyoluna ise 3 dakika uzaklıkta yer alan Star Towers Projesi Atatürk Havalimanına ise sadece 15 dakikalık mesafede yer alıyor. Burada ev alanlar sadece arabayla değil toplu taşıma araçlarıyla da rahatlıkla her bölgeye ulaşabilecekler. Bunun yanı sıra Star Towers Projesi, yapılması planlanan metro bağlantı projesinin ana arterinde olduğu için önümüzdeki dönemde metro ile de ulaşım sağlanır hale gelecek” diye konuştu.

Toplantıya katılan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu da, Esenyurt Belediyesi’nin son yılarda ciddi bir gelişim gösterdiğini, Star Towers projesiyle de bölgenin çehresinin değişeceğini söyledi. Belediyenin projede kat karşılığı yer aldığını da ifade eden Kadıoğlu, Star Towers’ın yeni projelerin de Esenyurt’a gelmesine katkı sağlayacağını vurguladı.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Star Towers'ta kadınlara özel havuz

Tekstil sektöründe Redstar markası ile faaliyet gösteren Nedim Özbek'in yeni kurduğu RDS İnşaat ile Reform İnşaat ortaklığı Esenyurt Belediyesi ile kat karşılığı anlaştıkları arsa üzerine 582 konutluk Star Towers projesine başladı. Star Towers projesi 100 milyon dolarlık yatırımla hayata geçecek. Satışlarına başlanan Star Towers'ta 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde daireler yer alacak. 183 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan proje içinde konutların yanı sıra 30 bin metrekarelik alışveriş merkezi, belediye hizmet binası ile cafe ve restoranlar yer alacak.

13'ÜNCÜ KATTA SOSYAL ALAN
Projede 27 katlı 3 blok ve 18 katlı 2 blok bulunduğuna işaret eden Özbek, blokların 13'üncü katlarında bloklarda yaşayan ailelere açık sosyal alan yaratacaklarını söyledi. Özbek, "13'üncü kattaki ortak sosyal alanda çocuk oyun alanı, sohbet köşeleri var. Aileler burada kaynaşacak, kadınlara özel havuzlar olacak" dedi.
Sabah

100 milyon dolarla inşaata girdi 582 konutluk projeye start verdi     
 

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren Nedim Özbek, 100 milyon dolarlık konut projesiyle inşaat alanına da adım attı. Esenyurt’ta 582 konutluk Star Towers projesine başlayan RDS ve Reform İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Özbek, “Grubumuzun gelişmesi için inşaata girmek bizim için çok önemliydi” dedi.


TEKSTİL sektöründe faaliyet gösteren Nedim Özbek 100 milyon dolarlık yatırımla konut sektörüne adım attı. Esenyurt’ta 582 konutluk Star Towers projesine başlayan RDS ve Reform İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Özbek, “Araziyi kat karşılığı yöntemiyle belediyeden aldık. Esenyurt son beş yılda kentsel dönüşüm projesi kapsamında en çok gelişim gösteren bölge oldu. Projemizi burada gerçekleştirmemizin en önemli sebeplerinden birisi bu. Grubumuzun gelişmesi için inşaata girmek bizim için çok önemliydi. Turizm ve enerji sektörlerinde de faaliyetlerimiz bulunuyor” diye konuştu.

Kadınlara pozitif ayrımcılık!
Projede fiyatların 134-300 bin TL aralığında olacağını söyleyen Özbek şu bilgileri verdi: “Ulaşım anlamında da çok avantajlı bir bölgede. Kadınlara pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Sadece onların girebileceği bir de havuzumuz olacak. Yaptığımız araştırmalarda kadınların böyle bir talebi olduğunu gördük. Kadınların sitelerdeki havuzları kullanma oranları çok düşüktü. Kesinlikle bu girişimimiz yanlış anlaşılmasın. Avukat bir hanım ‘komşumun beni bikiniyle görmesi rahatsız ediyor’ dedi. Talep vardı, bizde yaptık. Diğer projelerinde bu trendi takip edeceğini düşünüyorum. Aile konseptine önem veriyoruz. İnşaatına yeni başladık sayılır. Temel aşamasındayız. Daireleri 20 ay sonra teslim etmeyi planlıyoruz.”

Zamanı gelmişti
İnşaat sektörüne yabancı olmadığı söyleyen Nedim Özbek, “İnşaatın içerisinde zaten beş senedir varız. Devlete taahhüt işleri yapıyorduk. Bu proje önümüze geldiğinde de keyif aldığımız için hemen evet dedik. Belediyeyle birlikte kat karşılığı yapıyoruz. Ayrıca projenin hemen yan tarafına belediye için kültür merkezi, spor kompleksi ve kongre merkezi yapacağız. Artık Türkiye istikrara oturdu. Piyasalarda güven ortamı hakim. Bu projeyi yapmanın vakti gelmişti. Gerçekleştireceğimiz 3-4 proje daha var. Her ay birisini açıklamayı düşünüyoruz” dedi.

En ucuz fiyat çok fazla rekabetle olur

TEKSTİLCİ olarak inşaat sektörüne girmekten çekinmediğini belirten Nedim Özbek şöyle konuştu: “İnşaatçı arkadaşlar bu duruma tepki gösterebilir ama biz onların tepkilerine aldırış etmeyeceğiz. Bir sektörde ne kadar çok alternatif, ne kadar rekabet olursa fiyatlar o kadar düşüyor. Doğru olanı yapmak için çıktık yola. Çok paralar kazanmak değil, grubumuzun farklı alanlara adım atması için bu işe girdik.”

Esenyurt artık varoş değil, herkesin ilgi odağı oldu

ESENYURT bölgesinin pek çok kişi tarafından varoş olarak bilindiğini ancak şu anda İstanbul’un gelişen yüzü olduğundan bahseden Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Tüm bölgeler geliştiklerini söylüyor. Ama kimse ayranım kara demez. Bakıldığında Türkiye’nin sayılı inşaat firmaları Esenyurt bölgesine yatırım yapıyor. AVM yatırımcılarının da ilgi gösterdiği bir yer olduk. İki yeni otel için de ruhsat verdik. Esenyurt’un bugüne kadar varoş olarak anılmasının sebebi bölgeye giren paranın doğrudan dışarı çıkmasıydı. Şimdi ise buraya gelen para burada kalıyor. Star Towers projesinde de bunu görüyoruz. İstanbul’un sayılı ilçeleri arasına girdik. Dünkü varoş Esenyurt’un bugün ne hale geldiğini görüyoruz” diye konuştu.
Hürriyet

Kadınlara ayrımcılık yapan proje
Tekstil sektöründe faaliyet gösteren Nedim Özbek’in ilk gayrimenkul projesi olan Star Towers’ta inşaata başlandı.

100 milyon dolarlık yatırım bedeliyle hayata geçirilecek projede bir alışveriş merkezinin yanı sıra kuaföründen spa merkezine kadar site sakinlerinin her türlü ihtiyaçlarını karşılayacak mekânlar yer alacak.
Geçmişte kalan komşuluk ilişkilerini yeniden canlandırmayı hedefleyen projede sohbet odaları gibi ortak kullanım alanları yer alırken, sadece kadınlara özel yüzme havuzu da olacak. 
Star Towers’ın tanıtım toplantısında konuşan Redstar’ın sahibi ve RDS & Reform İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Özbek, “Kadınlara pozitif ayrımcılığın gündemde olduğu bu günlerde biz de Grup olarak Star Towers projemizde evlerin asıl hakimi olan kadınlarımıza özel ayrıcalıklar yapmayı ihmal etmedik” dedi. 

100 milyon dolarlık yatırım
Esenyurt Belediyesi, RDS ve Reform İnşaat İş Ortaklığı ile son dönemlerin en hızlı gelişen ilçeleri arasında yer alan Esenyurt’ta inşa edilen Star Towers Projesi, toplam 100 milyon dolarlık yatırım bedeliyle hayata geçirilecek. 582 konut ve alışveriş merkezinin yer aldığı Star Towers Projesi’nde ayrıca süper marketinden, kuaförüne kadar bölge sakinlerinin her türlü ihtiyacını karşılayacak bir yapı oluşturulacak. 2+1, 3+1 ve penthouse olarak inşa edilecek dairelerin uygun ödeme kolaylıklarıyla satışa sunulacağını belirten Özbek, daire fiyatlarının ise  134 bin ila 346 bin TL arasında değişeceğini söyledi.
Milliyet

Özbek konut işine girdi ilk proje Esenyurt’a 

İnşaat sektörüne giren tekstilciler kervanına DENİMDER’in Başkanı Nedim Özbek de katıldı. Nedim Özbek, Esenyurt’ta 100 milyon dolarlık yatırımla 580 konutluk proje başlatıyor

Tekstil sektöründe Redstar Jeans markasıyla ihracatta yıldızı parlayan Nedim Özbek, inşaat sektörüne giren tekstilciler arasına katıldı. Aynı zamanda Denim Sanayicileri Derneği Başkanı da olan Özbek’in ilk gayrimenkul projesi olan Star Towers’ta kazma vuruldu. 100 milyon dolarlık yatırım bedeliyle Esenyurt’ta hayata geçirilecek projede bir alışveriş merkezinin yanı sıra kuaföründen spa merkezine kadar site sakinlerinin her türlü ihtiyaçlarını karşılayacak mekanlar yer alacak. Esenyurt Belediyesi ve RDS Reform İnşaat ortaklığı ile gerçekleşen proje     582 konuttan oluşuyor.

FİYAT 134-300 BİN LİRA ARASINDA

Projede daireler 20 ay içerisinde sahiplerine teslim edilecek. Proje dahilinde 5000 metre kare yeşil alan, SPA, kapalı ve açık otopark ve yüzme havuzları da yer alacak. 2+1 ve 3+1 olarak inşa edilecek dairelerin fiyatları 134 bin ile 300 bin lira arasında değişiyor. Proje sahibi RDS&Reform İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Özbek düzenlenen basın toplantısında “Gelenekten günümüze, sloganıyla yola çıktığımız Star Towers projesiyle özellikle ailelerin gönül rahatlığıyla yaşayabileceği bir yaşam merkezi oluşturmayı hedefliyoruz” dedi. Özbek, Star Towers projesi ile ayrıcalıklı bir yaşam merkezi oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ise projenin Esenyurt’un gelişmesi adına büyük katkı sağlayacağının altını çizdi. Kadıoğlu “Varoş tabir edilen Esenyurt, yapılan yatırımlar sayesinde metropol haline gelecektir. Projeden beklentilerimiz büyük” dedi. 

 Kadınlara özel havuz komşulara sohbet odası

Geçmişte kalan komşuluk ilişkilerini yeniden canlandırmayı hedefleyen projede sohbet odaları gibi ortak kullanım alanları yer alırken, sadece kadınlara özel yüzme havuzu da olacak. Özbek “Projeyi oluştururken yaptığımız araştırmalarda gördük ki sitelerde havuz olduğu halde kullanmak istenmiyor. Bu gerçekle yola çıkarak kadın ve erkeklerin kullanacakları havuzlar dışında, yalnızca kadınların kullanımına açık havuz da inşa edeceğiz” şeklinde konuştu.
Star

Özbek, konut projesinde kadınlara özel havuz yaptı

Tekstil sektöründe Red Star Jeans markası ile faaliyet gösteren Nedim Özbek, emlak sektörüne hızlı giriş yaptı. Özbek, son dönemde en hızlı gelişen bölgeler arasında yer alan Esenyurt’ta, Esenyurt Belediyesi ile ortak 100 milyon dolarlık Star Towers projesine başladı. 20 ay içinde tamamlanması planlanan Star Towers’da toplam 582 konut yer alacak.
Projeyi tasarlarken evlerin asıl hakimi olan kadınlara özel ayrıcalıklara yer ayırdıklarını kaydeden Özbek, şöyle devam etti: “Çünkü evde en çok vakit geçiren onlar. Projeyi oluştururken yaptığımız araştırmalarda gördük ki sitelerde oturan pek çok kadın bu havuzlara girmek istemiyor. Bu nedenle projede kadın ve erkeklerin ortak kullanabilecekleri havuzun yanında sadece kadınlar için de havuz inşa ediyoruz.”
Radikal


Geri Dön