24 / 04 / 2024

Starlife Silivri'de 420 bin TL'ye villa!

Starlife Silivri'de 420 bin TL'ye villa!

Silivri'deki Starlife Silivri projesinde, 600-1.300 metrekare arası müstakil bahçelere sahip villalar bulunuyor. Her şeyiyle hazır olarak alınan villalar 500 bin TL'den, tamamlanmamış villalar ise 420 bin TL'den başlıyor



Say Yapı'nın Silivri'de inşa ettiği villa projesi Starlife Silivri, toplam 95 dönümlük bir arazi üzerinde bulunuyor. Toplam inşaat alam 85 bin metrekare olan projede, 3 farklı tipte inşa edilmiş 90 villa yer alıyor. 2 fazdan oluşan Starlife Silivri projesinde, tamamı bitirilmiş ve teslimleri yapılan birinci fazda 90 villa için yaklaşık 55 milyon TL yatırım yapılmış. İkinci faz da tamamlandığında, projeye toplam 100 milyon TL civarında yatırım yapılmış olacak.

Starlife Silivri'de 300,350 ve 440 metrekareden oluşan 3 farklı tip villa yer alıyor. Tüm peyzaj alanlarının tamamlandığım ve sitede yaşamın başladığım belirten Say Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Yiğit, 'Villalarımız için iki teslim seçeneği sunuyoruz, ki bu durum müşterilerimizin tercihlerini merkeze aldığımız bir inşaat projesi yarattığımızı ortaya koyuyor. Dış yapı ve peyzajı tamamlanmış, iç alanlarında ise sıvaya hazır halde evlerimizi teslim edebiliyoruz. Tamamı hazır halde teslim ettiğimiz evlerimizi ise haraketli mobilyalar hariç özel saunası ve Siemens marka ankastre ürünleri dahil olmak üzere a'dan z'ye tam donamımı olarak teslim ediyoruz' diyor.

Starlife Silivri projesinde her villanın kendine ait özel bahçesi bulunduğunu belirten Yiğit, 'Müstakil bahçe büyüklükleri 600 metrekareden başlayıp 1.300 metrekareye kadar ulaşıyor: Özel bahçe kullanımları ile ev sakinlerine daha kaliteli ve özgür yaşam alanları sunmayı amaçladık. Benzer projelerle kıyasladığımızda bu rakamlar müstakil bahçeler için oldukça yüksek rakamlar' diyor.
Projedeki son kampanyalarla ilgili bilgi veren Yiğit, 'Villalarm fiyatlan, her şeyiyle hazır halde teslim edilen evler için 500 bin TL ile 800 bin TL arasında değişiyor. Tamamlanmamış teslimler için 420 bin TL ile 670 bin TL arasında değişiyor. 300 metrekare büyüklüğünde, her şeyi tamam teslim edilen villaların kampanyalı fiyatlan 500 bin TL, 350 metrekarelik villaların 610 bin TL, 440 metrekare büyüklüğündeki villaların fiyatlan ise 800 bin TL' diyor ve ekliyor: 'Satışı devam eden projemizde son 25 villamız için fiyatlar 12 Haziran tarihine kadar geçerli olacak.'

Starlife Silivri projesinde 700 metrekarelik açık yüzme havuzu, güneşlenme terası, açık ve kapalı aletli fitness salonu, spa, restoran, Türk hamamı, saunalar, cafe, lounge ve çocuk oyun parkı bulunuyor. Sitede 24 saat güvenlik hizmeti sunuluyor.
Silivri'nin yatırımcıların ilgisini çektiğim belirten Yiğit, 'Dört mevsimi yaşamak için çekim merkezi haline gelen Silivri son dönemde yatırımcıların ilgisini y   çekmeye başladı. Planlanan büyük yatırımların gündeme gelmesiyle | talepte ciddi bir artış olduğunu | gözlemliyoruz. Bunun yanı sıra j projenin tamamen bitmiş olması ve sitede yasanım başlamış olması da projenin satışım ciddi düzeyde hareketlendirdi' diyor. Yiğit projenin hedef kitlesini ise, 'İstanbul'un tempolu yaşam tarzına uzak olmayan ancak doğanın içinde yaşamak, kendi bahçesinde vakit geçirmenin keyfini yaşamak isteyen, ailesiyle birlikte sosyal hayatın içinde olabileceği, kaliteli yaşamı arayan bir kitleye hitap ediyoruz. A ve B gelir düzeyindeki aileleri hedeflediğimizi söyleyebilirim' sözleriyle anlatıyor.
Hürriyet

http://www.starlifesilivri.com/tr/index.html

0212 736 03 81


Geri Dön