24 / 04 / 2024

Starwood 2016 yılına kadar Ortadoğu'da 20 yeni otel açacak!

Starwood 2016 yılına kadar Ortadoğu'da 20 yeni otel açacak!

Starwood Hotels & Resorts Worldwide, önümüzdeki 5 yıl içinde Ortadoğu'da 4'ü Abu Dabi'de olmak üzere 20 yeni otel açmayı hedefliyor...



Starwood Hotels & Resorts Worldwide, önümüzdeki 5 yıl içinde Ortadoğu'da 4'ü Abu Dabi'de olmak üzere 20 yeni otel açmayı hedefliyor. Halen dokuz farklı markası ile 50 otelin sahibi ya da yöneticisi konumundaki Starwood'un temsilcisi, Birleşik Arap Emirlikleri'nde dokuz projeyi geliştirme aşamasında olduklarını belirtiyor. Abu Dabi'li emlak yatırımcısı Al Maabar ile Amman'daki Al Maabar otelinin yönetimi için anlaşma imzalayan Starwood, St. Regis Amman olarak markalandırılacak otelle birlikte Ortadoğu bölgesindeki lüks otel portfolyesini genişletmiş olacak. Sheraton, St. Regis and W hotels gibi markaları barındıran Starwood, 2008 yılından bu yana seyreden krize rağmen bölgenin otelcilik sektörü söz konusu olduğunda beklentilerini yüksek tutuyor.

Al Maabar'dan 300 milyon Dolar'lık lüks otel yatırımı
Abu Dabi'li emlak yatırımcısı Al Maabar Amman'da - Ürdün - 300 milyon Dolar'lık lüks otel yatırımı yaparak Ortadoğu ve Kuzey Afrika'da (MENA) yer alan planmış projelerine devam ediyor. Apartman ve mağazaların da bulunduğu 270 odalı lüks otel projesinin yapımı 2014 yılının ilk çeyreğinde sonlanacak. Özellikle Amman'ın zengin sakinleri, gelen turistler ve proje finansmanında yer almak isteyen bankaların yüksek düzeyde seyreden bir otel talepleri gözlemleniyor.
Gazeteparc/Duygu çil


Geri Dön