20 / 04 / 2024

Starwood Hotels & Resorts, Four Points by Sheraton markası ile Türkiye'de!

Starwood Hotels & Resorts, Four Points by Sheraton markası ile Türkiye'de!

Starwood Hotels & Resorts, Ever Grubu’yla Four Points by Sheraton Istanbul Dudullu için bir anlaşma imzalandığını açıkladı.“Four Points by Sheraton İstanbul Dudullu” İstanbul’un Asya Kıtası’ndaki ilk Starwood Oteli olacak...



2014’ün sonuna doğru açılması beklenen “Four Points by Sheraton İstanbul Dudullu” İstanbul’un Asya Kıtası’ndaki ilk Starwood Oteli olacak.



Starwood Hotels & Resorts, Ever Grubu’yla Four Points by Sheraton Istanbul Dudullu için bir anlaşma imzalandığını açıkladı. Yeni inşa edilen ve 2014’ün sonuna doğru açılması planlanan otel, hem Four Points by Sheraton markasının Türkiye’ye girişi hem de İstanbul’un Asya Kıtası’nda açılacak ilk Starwood Otel’i olacak.


Ever Group’un başkanı ve CEO’su Selen Ersü, “Four Points İstanbul, Batısehir projemiz ardından, Türkiye’nin ve İstanbul’un ikinci Four Points by Sheraton Oteli’nde yine Starwood ile çalıştığımız için çok mutluyuz” dedi. Selen Ersü sözlerine şöyle devam etti : “Four Points by Sheraton İstanbul Dudullu, bize İstanbul’un önemli bölgelerinden birinde varlığımızı güçlendirmek için mükemmel bir fırsat sağlayacak. Dudullu, İstanbul’un Asya Kıtası’nın endüstriyel kalbi ve toplamda 3 milyon m²’lik bir endüstriyel alanı kaplıyor. Bu nedenle iş dünyası gelişimi için harika bir potansiyel taşıyor.”


Starwood Hotels & Resorts, Avrupa, Afrika ve Orta Doğu başkanı Michael Wale, “Ever Group’la olan işbirliğimizi sağlamlaştırmaktan çok memnunuz. Selen’in turizm endüstrisi ve Türk futbol kulüplerine olan tutkusu onu Türkiye’deki açılacak olan ilk Four Points by Sheraton Oteli’ni tanıtmak için kusursuz bir partner yapıyor. Otel, Starwood’un hem İstanbul Asya Kıtası’na girişi hem de en heyecanlı spor faaliyetlerini izlerken özenle seçilmiş yerel içeceklerin tadının da çıkarılabileceği ideal bir keyif mekanı haline gelecek” dedi.


Türkiye’nin en büyük endüstriyel alanlarından biri olan Dudullu İMES Sanayii Sitesi içinde inşa edilen Four Points by Sheraton İstanbul, Sabiha Gökçen Havaalanı’na otomobil ile 20 dakikalık mesafede olacak. Ayrıca TEM ve Boğaz Köprüleri’ne direkt erişim de bulunacak. 182 odalı bu otel İstanbul’un Asya Kıtası’ndaki en büyük otellerden biri olurken, etraftaki 1,000’den fazla şirket için uygun bir konaklama imkanı sunacak.



Bir kompleksin parçası olan ve büyük bir toptan satış yapan mağazanın yanında bulunan Four Points by Sheraton İstanbul Dudullu, bütün gün açık bir restaurant, bar ve spor salonunu, 4 konferans salonu ile 3 küçük toplantı odasına sahip olacak.


Otel, markanın bütün ön plana çıkan özellikleri olan Four Comfort Bed™, tüm oda ve süitlerde ücretsiz şişe su, tüm ortak mekanlarda ücretsiz Wi-Fi, enerji verici bir kahvaltı ve Best Brews™ ile yerel biraları kapsıyor. Böylece misafirlerinin güne güzel başlayıp günü güzel bitirmelerine yardımcı oluyor.


Otelin iç tasarımını Kreatif Mimarlık üstleniyor. Tanınmış bir Türk mimarlık şirketi olan Kreatif Mimarlık, İstanbul’da Sheraton Ataköy, Sheraton Samsun ve Sheraton İstanbul Ataşehir’de yeni açılacak olan Otelleri’nin de içinde bulunduğu geniş bir otel tasarımı deneyimine sahip.


Starwood Hotels & Resorts Avrupa, Afrika & Orta Doğu, Kazançlar & Gelişim Kıdemli BaşkanYardımcısı Bart Carnahan, “Hem ekonomik hem de yenilikçi konaklama seçeneği isteklerine cevap verebilmek ana gelişim stratejimiz” dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü : “Four Points by Sheraton Starwood’un global portfolyosundaki en güçlü zincirlerden birine sahip. Konfor, stil ve uygun fiyatın bir karışımını sunması, oteli hem otel sahipleri hem de proje geliştiriciler için daha cazip kılıyor.”


Şu anda Türkiye’de 5 markayı temsil eden 10 Starwood Oteli bulunuyor, bunlardan 4’ü İstanbul’da: Sheraton İstanbul Maslak, Sheraton İstanbul Ataköy, W İstanbul ve Le Méridien İstanbul Etiler. 2015’ün son çeyreğinde Starwood Otelleri, Four Points by Sheraton İstanbul Dudullu’nun açılışının yanı sıra St. Regis markasının da Türkiye’ye girişini St. Regis İstanbul ile yapacak.


2015’de, şirket İstanbul’un Asya Kıtası’nda Sheraton İstanbul Ataşehir’i açacak. Aynı zamanda gelişen bir kıyı şehri olan Samsun’a Sheraton Samsun Oteli ile giriş yapacak. Starwood, Four Points by Sheraton markasını 2015’de, yine Ever Group’la bir proje olan, yeni Four Points by Sheraton İstanbul Batışehir Oteli ile geliştirecek.


Geri Dön