23 / 04 / 2024

Staubli, İstanbul'da yeni ofis ve tesisleri açıldı!

Staubli, İstanbul'da yeni ofis ve tesisleri açıldı!

Tekstil makineleri, akışkanlar için hızlı bağlantı elemanları ve robot üretiminden oluşan üç bağımsız alanda mekatronik çözümler sağlayan Stâubli'nin, İstanbul Anadolu Yakası -Tuzla'daki yeni ofis ve tesisleri açıldı.



Aylarca süren mimari planlama ve inşaat alanında geçen yoğun çalışmalardan sonra açüışı gerçekleştirilen yeni binanın açüış törenine yurt içinden ve dışından Stâubli'nin Yönetim Kurulu ve farklı üretim birimlerinin komite üyelerinin de dahil olduğu 80 misafir katıldı. 

Günümüzde 60 civarında çalışanı bulunan Stâubli Türkiye, başarüı olmak için pazarın sunduğu şansları elde etme konusunda uluslararası Grup tarafından daha çok desteklenecek. 

Gerçekleşen kutlamayla birlikte yerel ekibin gelecek on yıllar boyunca müşterüerine hizmet verme yolculuğuna giriştiğini belirten Muzaffer Sinangil, şu şekilde konuştu: "25 ülkede kendi iş birimleriyle faaliyet gösteren İsviçre merkezli uluslararası bir grup olan firmamız bir asrı aşkın süredir tüm endüstri için yüksek kaliteli sistemler geliştiriyor ve üretiyor. Bizler her zaman Türkiye'ye inandık, bu ülkeye yatırım yapmamızın öncelikli sebebi de bu. Mevcut ve potansiyel müşterilerimizin ilerleyişinde onları aktif olarak desteklemeyi dört gözle bekliyoruz." 


Dünya


Geri Dön