20 / 04 / 2024

Steelife'ın Ekolojik Ev Projesi için geri sayım başladı!

 Steelife'ın Ekolojik Ev Projesi için geri sayım başladı!

Yüzde 100 geri dönüşümlü malzemeler kullanarak hafif çelik yapı üreten Steelife, yeni geliştirdiği Ekolojik Ev Projesi’ni görücüye çıkarmak için gün sayıyor



Vefa Group markası Steelife, sektörde yine bir ilki gerçekleştiriyor. Yüzde 100 geri dönüşümlü malzemeler kullanarak hafif çelik yapı üreten Steelife, yeni geliştirdiği Ekolojik Ev Projesi’ni görücüye çıkarmak için gün sayıyor.



Türkiye’deki ilk hafif çelik binayı kuran Steelife, sektörde bir ilke daha imza atıyor. Steelife, enerji verimliliği esaslarına göre geliştirdiği Ekolojik Ev Projesi’ni çok yakın bir zamanda görücüye çıkaracak. 


İstanbul Teknik Üniversitesi akademisyenleri ile yürütülen işbirliği ile gerçekleştirilen proje, üniversite sanayi işbirliğinin en iyi örneklerinden biri olarak dikkat çekiyor. Sağladığı izolasyon değerleri ile enerji kayıplarını minimum seviyeye indiren hafif çelik yapı sistemi ile üretilen Ekolojik Ev, kendi enerjisini kendisi üreterek ve enerjiyi en verimli şekilde kullanarak enerji verimliliği esaslarını en üst düzeyde karşılıyor. 


Projenin ilk örneğini Pendik’teki showroomunda inşa eden Steelife, Ekolojik Ev Projesi ile Türkiye’yi enerji faturasını sıfırlayacak yeni bir yapı sistemi ile tanıştıracak. 



Geri Dön