19 / 03 / 2024

Stil44 Derin serisi ile Bodrum evlerinin dokusu siz neredeyseniz oraya gelsin!

Stil44 Derin serisi ile Bodrum evlerinin dokusu siz neredeyseniz oraya gelsin!

Ahşap ve seramikle bütünleşmiş tamamen el yapımı ürünlerden oluşan Stil44 Derin serisi, özgün tasarımları ile Bodrum Evlerinin dokusunu siz neredeyseniz oraya getiriyor…



Bodrum Evlerinin o sıcak, keyifli, yalın dokusu Stil44 Derin Serisi ile artık dileğiniz mekan ve şehirler dehayat bulabiliyor. Mavi ve beyazın dinlendirici tonları ile tasarlanan seri yaşadığınız mekanlara yeni bir soluk getiriyor. Geniş bir ürün çeşitliliği olan Derin Serisinde, aynadan lavaboya, sehpadan, duvar karolarına, dresuara , tabure ve duvar tabağına kadar pek çok seçenek yer alıyor. Hepsi el işi olan bu ürünler kişinin dilediği boyutlarda da üretilip hazırlanabiliyor.


Slogan olarak “Binyılların Mirası”nı kullanan Stil44, dünya ve insan için olmazsa olmaz dört maddenin; yani toprak, su, ateş ve havanın birleşmesine insan eli değerek oluşturulan seramik sanatının binyılların ötesinden günümüze, bugünden de geleceğe armağan olduğunu vurguluyor ve özgün ürünlerini bu felsefe ile yaratıyor.


Stil44,seramik sanatının herkes için ulaşılabilir olmasını ilke ediniyor

Dekorasyonda kimlik oluşturmaya yönelik tasarım çalışmaları ile kişiye, firma kimliğine ve talebe özel üretim yapabilme esnekliğine sahip olan firma, yarattığı markayı yeni koleksiyonlar ile her gün daha yukarı taşımaya kararlı.



Geri Dön