19 / 04 / 2024

Stil44'ten el yapımı mutfak ve banyo ürünleri!

Stil44'ten el yapımı mutfak ve banyo ürünleri!

Stil44, “Binyılların Mirası” sloganıyla tüketicisine geçmişten geleceğe davette bulunuyor. El emeği seramik banyo mutfak ürünlerini piyasaya sürdü..



Mimar Ayşe Elçi tarafından 1992 yılında kurulan Step Mimarlık’la başlayan Stil44’ün deneyim öyküsü, 1999 yılında Step Collection markasıyla ve 2012’de bünyesine eklediği Step Sanat Atölyesiyle sürdü. Tüm bu deneyimlerin ardından Stil 44 markasını hayata geçiren firma, seramikle ahşabı, geçmişle geleceği bağlayan özgün çalışmalarıyla, yaşadığınız mekânlarda fark yaratıyor.


Kişiye ve mekana özel çalışmalarında yapılabildiği mutfak banyo serisine yurtdışından taleplerin de çok olduğunu belirten markanın yaratıcısı mimar Ayşe Elçi “ yeni koleksiyon ile dekorasyona farklı bir soluk getirmeyi hedefledik ve ürünlerin hem yurtiçi hem de yurtdışında beğeniyle karşılanmasından çok memnun olduk,yeni tasarımlarımıza bu motivasyonladevam edeceğiz” diyor

Toprak, hava, su ve ateş en önemli elementler insan eli ile buluşuyor.


Stil44 markasının ortaya çıkış öyküsü de en az ürünleri kadar sıra dışı. İnsanın dünya üzerindeki varlığının en önemli yapıtaşı olan toprak, hava, su ve ateş dörtlüsünün buluşmasına insan elinin dokunuşuyla ortaya çıkan seramik sanatı, markanın birinci 4’ünü sembolize ediyor. Merak eden ve arayan insanın dünyadaki varlığını daha geniş alanlar üzerinde denemeye başlamasıyla kuzey, güney, doğu ve batıya doğru yürüyüş öyküsünü ise markanın diğer 4’ü anlatıyor. Yani Stil44, insanlık tarihinin binyıllardır süren serüvenini özümseyerek, bu felsefesini ürünlerine yansıtıyor ve binyılların mirasını sizinle buluşturuyor. Doğanın ikramlarını, doğaya saygılı bir bakış açısıyla buluşturan Stil44, seramik ve ahşabın uzun öyküsünü yaşam alanlarına taşıyarak, hemen herkesin ulaşabileceği yakınlıkta öznel düşler kurguluyor.


Yarattığı koleksiyonda ahşapla seramiğin mükemmel uyumunu yakalayan, ürün gamında bulunan el yapımı lavabolardan, banyo mutfak karolarına, küçük mobilya grubundan aksesuara kadar geniş bir perspektifle üretim yapan firmanın web sitesini ziyaret etmeyi ihmal etmeyin www.stil44.com



Geri Dön