26 / 04 / 2024

Studio City'nin 4. etabı satışa sunuldu!

Studio City'nin 4. etabı satışa sunuldu!

Yücesoy Mühendislik ve Şişman Yapı ortaklığıyla Seyrek'te hayata geçirilen Studio City projesi "Ege'nin Gerçek Yatırım Projesi" sloganıyla 4.etabının lansmanını yaptı.



Seyrek bölgesinde Yücesoy Mühendislik ve Şişman Yapı ortaklığında 14 bin metrekarelik arazi üzerinde yükselen Studio City projesi toplamda 600 konuttan meydana geliyor. 1. 2. ve 3. etap dairelerinin tamamı altı ay gibi kısa bir sürede satılan Studio City projesinin 4.etap projesi de lansmana çıktığı ilk hafta çok yoğun bir ilgi gördü ve dairelerin yüzde 35'i satıldı. 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan projenin 4.etap satışlarını da gerçekleştiren proje satış koordinatörü Mutlu Özçetin "Ege'nin gerçek yatırım projesi sloganıyla satışa çıktığımız Studio City projemizin 4.etap lansmanını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Düşünün ki bir proje ilk satışa çıktığı günden bugüne kadar altı ay içinde 4. etabının lansmanını yapıyor. Bu durum bizlere yaptığımız işin, söylediğimiz sözlerin ve belirlediğimiz sloganın ne kadar da haklı olduğunu gösteriyor"dedi. 


BANLİYÖ KURULACAK 

Studio City projesinin sahip olduğu sosyal olanakları ve konumuyla diğer projelerden farklılık gösterdiğini dile getiren Proje Satış Pazarlama Müdürü Asil Yavuz ise şu bilgileri verdi: "Studio City, açılışının yapılması beklenen otoban yol bağlantısıyla, bölgesinde sahip olduğu üniversite, kolej ve devlet okullarıyla ve en önemlisi Konak ve Karşıyaka'ya göre yüzde 30 daha temiz havasıyla çok farklı." Proje Gediz Üniversitesi yanında, Katip Çelebi Üniversitesi'ne 10 dakika, Karşıyaka- Mavişehir'e 15 dakika, Menemen, Çiğli gibi bölgelere yakınlığıyla dikkat çekiyor. 4.etap projede anahtar teslim tarihi ise Haziran 2016 olarak planlanıyor. Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy 2017 yılına kadar Studio City projesinin 1.100 konutluk mega bir proje olmasının planlandığını ve Studio City projesiyle Seyrek'te bir banliyö kurmayı hayal ettiklerini kaydetti. Şişman Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şişman ise Seyrek'in temiz havasıyla, doğal güzellikleriyle, hem şehrin yanı başında hem de şehrin gürültüsünden uzak, düzensiz yapılaşmanın olmadığı, yeni projelerle sürekli gelişen ve değerlenen bir yer haline geldiğini belirtti. 


Sabah


Geri Dön