26 / 04 / 2024

Studio Life Sarıyer ev fiyatları!

Studio Life Sarıyer ev fiyatları!

Firma: Çiftçiler Gayrimenkul ve Noya İnşaat

Proje: Studio Life Sarıyer

Studio Life Sarıyer ev fiyatları 130 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. 64 konutluk Studio Life Sarıyer projesi Çifçiler Gayrimenkul ile Noya İnşaat işbirliğiyle inşa ediliyor...




Toplam inşaat alanı 7 bin metrekare olan Studio Life projesi İstanbul Sarıyer'de inşa ediliyor. Studio Life Evleri Sarıyer projesi 64 adet konuttan meydana geliyor.  Studio Life Sarıyer  ev fiyatları öncesinde proje detaylarına yer verelim.


Studio Life Evleri Sarıyer projesi 2 blok olarak tasarlandı. Studio Life Evleri Sarıyer projesinde konut ödemeleri banka kredisi ile taksitli olarak yapılıyor. Studio Life Sarıyer teslim tarihi Mart 2014 olarak belirtiliyor. 


Sarıyer Studio Life satış ofisi ile 0216 411 80 50 telefon numarasını arayarak iletişime geçebilirsiniz. Studio Life Evleri Sarıyer projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tipleri tasarlandı.



Studio Life Sarıyer ev fiyatları!


Studio Life Sarıyer ev fiyatları 130 bin dolardan başlayarak değişiklik gösteriyor. Studio Life Evleri Sarıyer projesinde konutların alanları 50 metrekareden başlayarak, 150 metrekareye kadar değişiyor.


Studio Life Evleri Sarıyer projesinde blokların kat yüksekliği 4 kat+2 bodrum katı olarak belirlendi. Studio Life Evleri Sarıyer projesinin inşaat çalışmaları 2012 yılının Kasım ayında başladı.



Tel: 0216 411 80 50 

Web: http://studiolifesariyer.com/


projeye sor



Geri Dön