16 / 04 / 2024

Stüdyo C&C Residence'ta 52 bin TL'ye daire!

 Stüdyo C&C Residence'ta 52 bin TL'ye daire!

Firma: YİP İnşaat

Proje: Studio C&C Residence

Öğrenci kenti Kırklareli'nde hayata geçirilen Studio C&C Residence projesinde 52 bin TL'ye daireler satılıyor...



İstanbul ve Edirne’de birçok projeyi hayata geçiren Yenilikçi İnşaat Platformu, son projesini Kırklareli'de gerçekleştiriyor. İstanbul vizyonunu ve trendini, Studio C&C Residence projesiyle Kırklareli’ne taşıyan YİP İnşaat, bu projeyle ezber bozan fırsatları da halka ulaştırıyor. Büyük bir öğrenci nüfusuna sahip olan kentte, giderek artan konut ihtiyacı göz önünde tutularak tasarlanan projede, 52.000 TL’ye daire sahibi olmak mümkün. 


 Stüdyo C&C Residence ta 52 bin TL ye daire!


Kırklareli’nin ilk stüdyo tipi dairelere sahip projesi olan Studio C&C Residence, özgün konseptiyle dikkat çekerken, “gelir garantili” yatırım için bulunmaz fırsatları da beraberinde getiriyor. Studio C&C Residence projesinin,  YİP İnşaat güvencesiyle yapılan satışları da büyük ilgi görüyor.


 Stüdyo C&C Residence ta 52 bin TL ye daire!


VİP Avantajlar Sunan Studio C&C Residence ile Kırklareli’nin Çehresi Değişiyor

Öğrenci yerleşiminin yoğun olduğu ve giderek arttığı Kırklareli’de, şu an 13 bin öğrenci yaşıyor. Türkiye’nin 5. büyük kampüsünün inşa edildiği ilde, önümüzdeki yıllarda öğrenci sayısı ve bununla beraber konut ihtiyacı da artacak. Bu ihtiyacı gidermek için yola çıkan YİP İnşaat, daire büyüklüğünden sosyal olanaklara kadar her ihtiyacı düşünerek bir proje tasarladı.  


 Stüdyo C&C Residence ta 52 bin TL ye daire!


Kırklareli vilayet meydanına 800, üniversiteye ise 500 metre mesafede bulunan Studio C&C Residence projesi, 2 bloktan oluşuyor. Projedeki 247 daireden 135 tanesi A blokta, 112 tanesi de B blokta yer alıyor. 1+0, 1+1 ve dubleks tipinde olan dairelerin m2 seçenekleri de 45 ile 112 m2 arasında değişiyor.

 

Şehir merkezinde inşa edilen proje, daire alacak ya da kiralayacaklara rezidans avantajları da sunuyor. Modern ve kullanışlı dairelerin yanında her ihtiyaca cevap veren sosyal yaşam alanları sunan projede, resepsiyon, havuz, fitness, sauna, kafe, restaurant, basketbol sahası, alışveriş merkezi, açık ve kapalı otopark, market ve 24 saat güvenlik hizmeti bulunuyor.




Az Yatırımla Yüksek Getiri Sağlayan Proje, Kira Garantisi Sunuyor


Studio C&C Residence projesi, güvenli ve gelir garantili bir yatırım olanağı sağlıyor. Öğrenci nüfusunun artmasına paralel olarak artan konut ihtiyacı, projeye yatırım yapmayı cazip hale getiriyor. Projeden daire alanlar, hem 52.000 TL gibi düşük miktardaki bir yatırımla konut sahibi oluyor, hem de kira gelirini garantiliyor. YİP İnşaat, yatırım amaçlı satın alınacak dairelere kiracı bularak kiralama garantisi veriyor. 45 m2 olan 1+0 daireler için aylık 500 TL kira geliri garantisi sunulurken, dairenin m2 büyüklüğüne göre bu miktar artıyor.  

YİP İnşaat ayrıca, daire sahibi olmak isteyenlere esnek ödeme olanağı sağlıyor. Banka kredisi almadan konut sahibi olmak isteyenlere, kişinin gelirine göre düzenlenmiş esnek ödeme planı sunuluyor. 

Yenilikçi ve şık tasarımıyla, değişen Kırklareli’nin beklentilerine cevap verecek şekilde hazırlanan projenin, 2013 sonbaharında tamamlanması planlanıyor.



http://www.studioccresidence.com


(288) 214 00 37



projeye sor



Geri Dön