07 / 05 / 2024

Şua İnşaat kimdir

Şua İnşaat kimdir

Birçok markalı konut projesine hayat veren Şua İnşaat hakkındaki detaylı bilgi haberimizin detayında... 2009 yılı cirosu 500 milyon TL olan Şua İnşaat şirketi, son 20 yıldır ülke genelinde pek çok önemli projeye imza attı



Değer katarak, tecrübe etmenin zenginliğinden beslenerek geçirilmiş 20 yıl, yepyeni projelerin şekillenmesinde ve gelişmesinde kaynak olmuştur. Değişen dünya düzeninde başarılı bir grafik sergileyerek sağlam bir konumlandırma sağlayan Şua İnşaat, projelerinde seçkin ve kaliteli konseptlerin üzerine yürümektedir. Şua inşaat ailesi yeni proje yatırımları yapmanın projelerin yapıları dışında büyük sosyal sorumluluk çalışmaları olduğuna inanmaktadır. Projelerin gelişmekte olduğu yerlerde sosyal hayatı ve çevreyi geliştirmeyi hedefleyen şirket yatırımlarını gelecek vaat eden ve alıcısına kazandıracak lokasyonlarda konumlandırmaktadır.

Projelerinde kaliteli ve gelişmiş teknolojinin ürünlerini kullanmayı tercih eden ve farklı konseptlere imza atan Şua İnşaat, aynı yatırımı çalıştığı ekiplere de yapmaktadır. Doğru projelerde, doğru ekiple olmanın önemini bilen firma, ekiplerindeki isimlerde tarz ve özgünlük konusundaki duruşa çok önem vermektedir.

www.suainsaat.com.tr

ŞUA İNŞAAT SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

 
Adres :  Alemdağ Cad.Zambak Sk.
No:1/3 81230 Ümraniye/İSTANBUL

 


Geri Dön