25 / 04 / 2024

Şua İnşaat'ın Fikirtepe projesi Mayıs'ta satışa çıkacak!

Şua İnşaat'ın Fikirtepe projesi Mayıs'ta satışa çıkacak!

Şua İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Ahmet Sarıçalı, Fikirtepe Projesi'nin iddialı projelerden biri olduğunu ifade etti. 3 blok yükselecek projelerde az sayıda olmak üzere 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 yaklaşık 750 konutun yer alacağını söyledi.



Ahmet Sarıçalı, 3 blok yükselecek projelerde az sayıda olmak üzere 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 yaklaşık 750 konutun yer alacağını söyledi. Sarıçalı, Kartal'daki bir diğer projede ise, karma kullanımlı olarak planlanan projede konutlar, ofis alanları ve çarşıların olacağı bilgisini verdi. 



Şua İnşaat, istanbul Anadolu yakasına 3 milyar liranın üzerinde yatırım yapacak. Elit markasıyla yatırımcısına kazandıran projeler üreten şirket, bu yıl ilk adımı Fikirtepe ve Kartal'da atacak. Şua İnşaat, Göztepe Merpenköy ve Ataşehir Barbaros mahallelerinde proje geliştirme çalışmalarına da devam ediyor. Şirket, söz konusu iki projeyi ise kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçecek. 

Bu yılki yatırımlarla ilgili bilgi veren Şua İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Ahmet Sarıçalı; 750 dairelik Fikirtepe projesinde 15-20 gün içinde kamulaştırma sürecinin tamamlanarak ruhsat sürecinin başlayacağını açıkladı. 



MAYIS'TA SATIŞA ÇIKIYOR 

Sarıçalı, mayıs ayında Fikirtepe projesinin satışlarına başlayacaklarını anlatan Sarıçalı, "Mimar Adnan Kazmaoğlu imzasını taşıyan Fikirtepe projesi Fikirtepe'nin en üst noktasında en iddialı projelerden birisi olacak. 3 blok olarak yükselecek projemizde az sayıda 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 olmak üzere yaklaşık 750 konut yer alacak. 3 kulenin birleşim noktasında ticari ve sosyal donatı alanları ile rekreasyon alanları bulunuyor" dedi. 



Kartal'daki kentsel dönüşüm alanı içinde bulunan Eczacıbaşı Vitra ve Mutlu Akü arsalarına komşu 170 bin metrekareli arazide de proje geliştireceklerini dile getiren Sarıçalı, proje hazırlıklarının tamamlamak üzere olduğunu 2015'te projeyi satışa çıkartmayı hedeflediklerini söyledi. Kartal projesi 8 blokta 3 binin üzerinde bağımsız bölüm yer alacak. Karma kullanımlı olarak planlanan projede konutlar, ofis alanları ve çarşı yer alacak. Ayrıca proje içinde teraslı, özel bahçeli loft dairelere yer verilecek. Şua inşaat ayrıca Göztepe Merpenköy'de 350 konutluk rezidans projesinin yanı sıra, Ataşehir Barbaros Mahallesi'nde de 30 bin metrekarelik alanda proje geliştirme çalışmalarına devam ediyor. 



Yeni Akit


Geri Dön