23 / 04 / 2024

şžUA İnşaat'tan Elite City'de metrekaresi 2 bin TL'ye!

şžUA İnşaat'tan Elite City'de metrekaresi 2 bin TL'ye!

şžUA İnşaat/Emlak GYO Hasılat Paylaşımı Projesi olan, Elite City, Atakent in, Yön. Kurulu Üyesi, Nimetullah KAYA, Elite City Atakent in emsallerine göre, çok daha fazla prim avantajları olacağını, metrekare fiyatlarının, 2 bin-2 bin 500 TL den başlayacağı



şžUA İnşaat/Emlak GYO Hasılat Paylaşımı Projesi olan, Elite City, Atakent in, Yön. Kurulu Üyesi, Nimetullah KAYA, Elite City Atakent in emsallerine göre, çok daha fazla prim avantajları olacağını, m2 fiyatlarının,2000-2500 TL den başlayacağını açıkladı.
 
Bu kaliteyle bu fiyatları sunmakta, özel bir iddia taşıdıklarını belirten, KAYA, Kapalı Otopark, detaylı Sosyal Donatılar, spor alanları, 24 saat Güvenlik, kolay ulaşım, yüksek kalite, Yeşilköy Havalimanı"na yakınlık, en önemlisi de belki de bölgede güneş ve yön hesabı yapılarak tasarlanmış tek proje olduğunu belirtti.

Bölgedeki konut üretimi yapmış firmaların tünel kalıp   proje yapmalarından dolayı, bu yapım sisteminin de belli bir kat aralığında rantabl olmasının yanında, tasarımda da kısıtlılık ve araziyi verimli kullanmayı engelleyen sonuçlara neden olduğunu açıklayan Nimetullah KAYA, bu nedenle özenli bir tasarım ve kalite için çok profesyonel Gruplarla çalıştıklarını ve Mimari, Statik, İç Mimari ve Peyzaj da iddialı ekiplerle çalıştıklarını, ayrıca bu projede bölgeyi iyi analiz edip 3 ayrı danışmanla proje ruhsat aşamasına geldiklerini açıkladı.
 
Yaklaşık 10 gün içinde inşaata başlamayı umduklarını belirten KAYA, inşaatın depreme dayanıklı konvansiyonel inşaat sistemiyle gerçekleşeceğini, son deprem yönetmeliği ve uluslararası standartlar göz önüne alınarak projelerin hazırlandığını, arazinin zemin etüdü konusuna büyük hassasiyet gösterdiklerini belirtti.

Amaç beklenenin aksine, küçük metrajlı, tünel kalıp ve araziye serpiştirilmiş, güneş ve yön hesabı yapılmamış ve ticari esaslı bir proje değil, daha geniş, ferah, nitelikli, dikeyde yapılanmanın yanında az katlı yapı seçeneğine de cevap veren ama bir rezidans konforuna da sahip sosyal donatısı daha özenli ve nitelikli olan gereksiz arayışlara girilmemiş, yeşil oranı yüksek ve belki bölgedeki yaşlı ve çocuk hesabı en üst düzeyde düşünülmüş tek proje.

Bunun yanı sıra ortak mahallerde kesintisiz enerji, interkom ve merkezi bir güvenlik kontrolü, kapalı otoparklar, tüm dairelere depoları ve ticari alan ihtiyaçları, çok özel peyzaj bakımı, çok cüzi bir bedelle hizmete sunulması hedefleniyor.9 adet kiralanabilir alan, site yönetimine bırakılarak   çok özel konforlardan, küçük bedellerle istifade edilebilinecek. Bunun yanı sıra günlük alışveriş ve market ihtiyacı da site içine girmeden aynı parselde karşılanıyor.

Konutların, planlamalarına gelince, Mimari tasarım, Sn. Mim. Adnan KAZMAOGLU ve ekibi tarafından hazırlanmış olup incelendiğinde, dairelerin beklenenden çok daha ferah ve geniş planlara sahip oldukları, 2+1 ve 3+ 1 dairelerde   mutfaklarda çift tezgahlı mutfakların yanı sıra   kış bahçesi şeklinde   yemek/kahvaltı alanları bulunduğu, dönem projelerin aksine 1+1"lerimizin sayısı az ve emsal projelerden metraj ve planlama olarak çok daha rahat ve ferah tasarımlar olduğu görülecektir. Bunun yanı sıra,3+1 dairelerimizde bir oda büyüklüğünde soyunma alanları ve çok özel ebeveyn banyoları tasarlanmıştır. İç mimari çalışmalarımızı da sayın Mimar Elif KINIKOĞLU ve ekibi çalıştılar.

Vaziyet Planlarına ve Cephelere   gelince, zaten bloklarımızın hiçbiri diğerinin üzerine gölge düşürmeyecek şekilde konumlandırılmıştır. Ayrıca dış cephe ve iç mekan ıslak zeminler 1.sınıf porselen seramik kaplanacaktır. Bu husus alıcılara kirlenmeyen, bakım istemeyen, estetik ve modern, alım satım, kiralama kabiliyetini daha da yükselten önemli bir neden olacaktır. Peyzaj tasarımımızı Trafo Mimarlık çalışmış olup, arazideki   kütlelerin doğru yerleştirilmelerinden dolayı çok keyifli ve daha fonksiyonel, daha nitelikli bir çalışma ortamı bulduklarını belirtmişlerdir.

Yetişkin, genç ve çocuk hesabı yapılmış ve tüm tasarım ve peyzaj planları bu hususlar üzerine oturtulmuştur.

Bunlar şimdilik sizlere önden belirteceğimiz hususlar. Özel çevreden sıyrılan ve çevredeki projelere göre nüfus açısından da butik olacak, daha özenli, daha nitelikli ulaşımı kolay, manzara avantajları ve özel tasarımcıların elinden çıkmış bu projede yer almak isteyenler, erken tanışmanın ayrıcalıklarını muhakkak yaşayacaklar.


Geri Dön