29 / 03 / 2024

Şua İnşaat'tan yeni proje geliyor!

Şua İnşaat'tan yeni proje geliyor!

Fikirtepe'nin en yüksek noktasına 'Şua' imzası İstanbul'un kentsel dönüşümünde pilot bölge olarak belirlenen Fikirtepe'ye, Şua İnşaat imzasıyla konut ve ticari alanlardan oluşan yeni bir proje geliyor.




Fikirtepe'nin en yüksek noktasına 'Şua' imzası İstanbul'un kentsel dönüşümünde pilot bölge olarak belirlenen Fikirtepe'ye, Şua İnşaat imzasıyla konut ve ticari alanlardan oluşan yeni bir proje geliyor. Konumu itibariyle yatırımcılar tarafından merakla beklenen projenin yakın bir tarihteJanse edilmesi planlanıyor. Şua İnşaat, markalı konut projeleri arasında özel bir , yer edinen Elite City ve Elite Side'nin ardından sektördeki yatırımlarına ara vermeden devam ediyor, inbul'un kentsel dönüşümünde pilot bölge olarak belirlenen Fikirtepe'ye, Şua İnşaat imzasıyla konut ve ticari alanlardan oluşan yeni bir proje geliyor. Konumu itibariyle yatırımcılar tarafından merakla beklenen projenin yakın bir tarihte lanse edilmesi planlanıyor. Şua İnşaat Satış Pazarlama Müdürü Ahmet Sarıçalı, elite geleneğini her yönüyle Fikirtepe'ye taşıyacak projenin ayrıntılarını anlattı. Sarıçalı, Anadolu ve Avrupa yakasında tamamladıkları projelerle hem yatırımcıların hem de bölge halkının yüzünün güldüğünü aynı geleneğin Fikirtepe'nin en yüksek noktasında yükselecek projelerinde de geçerli olacağını kaydetti. 



RUHSATTA SONA YAKLAŞTIK 

Ruhsatla ilgili işlemlerde sona geldiklerini anlatan Sarıçalı projenin detayları konusunda şu bilgileri verdi: "24 bin metrekarelik bir alan üzerinde hayat bulacak olan projemiz 731 daireden oluşacak. Blokların yüksekliği 80 metre olacak. Daire tipleri ise 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 şeklinde sıralanıyor. Ağırlıklı olarak 2+1 tipi daireler planlandı. Projede 3 bin metrekarelik sosyal alan yer alacak. Hak sahipleriyle son anlaşmalarımızı da tamamlamak üzereyiz. Süreç ruhsat işlemlerinin sonuçlanmasına göre işleyecek. Ağustos ayında başlatmayı planlıyoruz. Eylül ayında da lansmanını gerçekleştireceğiz. Şua'nın Elite geleneğini her yönüyle Fikirtepe'ye taşıyacağız. Fiyatlandırma konusunda ise metrekare birim fiyatının 6 bin liranın biraz üzerinden başlayacağını belirtebilirim." Kentsel Dönüşümün tüketicilerin daha nitelikli konutlarda yaşamasını ve şehrin birçok sorununun daha kolay çözülmesine yardımcı olacağını düşünen Sarıçalı, "Önemli bir adım atıldı. Dönüşüm insanların yaşam kalitesini ve beklentilerini pozitif etkileyecektir. Özellikle merkezi alanlardaki kentsel dönüşüm uygulamalarının hem talep açısından üst seviyede olacağını hem de kentin ulaşım alt yapı vs. gibi aksayan yönlerini yapılacak yenilemeler ile büyük oranda rahatlatacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı. 



Sektör gelecekten umutlu 

Ahmet Sarıçalı, 2014'ün ilk çeyreğinde düzenlenen kampanyalarla sektör canlılığını korumaya çalıştığını belirterek, "Buna seçim sonrasına ertelenen taleplerin de katılması, faiz oranlarının tekrar düşüşe geçmesi ve azalan finansman maliyetleri ile oluşan pozitif havayı eklersek gayrimenkul sektöründe büyüme devam ediyor diye biliriz. Ayrıca son dö-, nemde açıklanan kentsel dönüşüm, 3. Köprü, 3. Havaalanı projeleri de sektörün beklentilerini ve hacminin artmasını sağlamıştır" dedi. 



Yeni Akit 


Geri Dön