28 / 03 / 2024

Suat Altın İnşaat 2013 yılında İstanbul'da projeye başlayacak!

 Suat Altın İnşaat 2013 yılında İstanbul'da projeye başlayacak!

Kayseri'de farklı konut projelerine imza atan Suat Altın İnşaat rotasını İstanbul'a çevirdi. Şirket sahibi Suat Altın, İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin değişik yerlerinde proje geliştirecek



Kayseri'nin köklü inşaat firmaları arasında bulunan ve bugüne kadar 280 bin metrekarelik yaşam alanı inşa edip 3 bin aileyi konut sahibi yapan Suat Altın İnşaat, tüm Türkiye'ye mercek altına aldı. Şirket, Kayseri dışındaki ilk projesini İstanbul'a yapacak. Şirketin hedefleri ve gelecek planlarıyla ilgili bilgi veren Suat Altın İnşaat Genel Müdürü Sedat Kılınç, 2013 yılının en geç ortasında İstanbul'da bir projeye start vereceklerini söyledi. Arazi görüşmelerinin sürdüğünü belirten Kılınç, "İstanbul'un her bölgesinde arazi görüşmeleri yapıyoruz. Kadıköy ve Beylikdüzü sınırları içinde araziler satın alacağız. Bazı arazilerde son görüşmeleri tamamlamak üzereyiz. İstanbul'a büyük ölçekli projelerle gireceğiz" dedi.


Talepleri değerlendiriyor


Türkiye'nin birçok ilinden kendilerine "burada da proje yapın" talebi geldiğini belirten Kılınç, önce İstanbul'da proje yapacaklarını, ama sadece İstanbul'la sınırlı kalmayacaklarını söyledi. Çorum, Sivas, Mersin ve Antalya'dan çok fazla arazi bilgisi geldiğine dikkat çeken Kılınç, uygun arazi aldıkları her yerde proje yapacaklarını kaydetti.  


Yeni projelere başladı


Şirketin inşaatları halen devam eden ve teslime hazırlandığı 9 projesi bulunuyor.  Bu projelerde toplam 1300 konut satışı sürüyor. Talas bölgesinde inşa edilecek Altın Hayat, 3 blokta yükselecek yeni bir proje olarak karşımıza çıkıyor. 1'nci blokta 140 metrekare 3+1, 2'nci blokta 175 metrekare 3+1 ve 3'ncü blokta 120 metrekare 2+1 evler yer alıyor. Ev fiyatları 90 bin liradan başlıyor ve 170 bin liraya kadar çıkıyor. Sümer bölgesinde de 116 konuttan oluşan rezidans inşaatı bulunuyor. 195 metrekare 4+1 evlerin fiyatları 180 bin lira ile 250 bin lira arasında değişiyor. Satışta olan Altın Koza evlerinde de fiyatlar 180 bin lira ile 225 bin lira arasında alıcıya sunuluyor.


Sosyal donatıları güçlü


Bu projelerin tamamı 2014 yılında teslim edilecek. Sosyal donatıları arasında fitness center ve sauna standartlar arasında bulunuyor. Binalarda ters tavan, gizli ışık uygulaması, akıllı süpürge sistemi, seyir odaları, çocuk oyun odaları, asansörlerde jeneratör, ısı yalıtımı ve opsiyonel akıllı ev sistemleri yer alıyor. Daire sahiplerine 2 yıl her türlü arıza için garanti veriliyor.


900 konutlu 2 yeni proje


Şirketin gündeminde Kayseri'de yeni projeler de bulunuyor. Sedat Kılınç, Yıldırım Beyazıt bölgesinde 600 konutlu, Pervane bölgesinde de 300 konutlu 2 yeni proje için hazırlıkları hızlandırdıklarını söyledi. Bu projelerde de sosyal donatılara ve yeşile geniş yer ayrılacak.


Ev alana araba verecek


Şirket 1 Temmuz 2012 ile 25 Kasım 2012 tarihleri arasında konut satın alan müşterilere çekiliş kuponu hediye edip,  27 Kasım 2012 tarihinde yapılacak olan çekilişle 100 bin lira değerinde 1 adet Ford Kuga Jeep hediye edecek. Ayrıca eskiyi getir yeniyi götür kampanyası kapsamında yapılan ev satışlarında 1 Temmuz-31 Temmuz arası yüzde 13' lük lansman indirimi uygulanacak.


HABER: EMİNE AÇAR - BUGÜN GAZETESİ



Geri Dön