24 / 04 / 2024

Suat Altın İnşaat 2023 hedefini açıkladı!

Suat Altın İnşaat 2023 hedefini açıkladı!

Kayseri' de inşaat sektöründe yaklaşık 40 yıllık bir geçmişe sahip olan Suat Altın inşaat, yaptığı toplantıda taşeron, tedarikçi firmaları ve çalışanları ile bir araya geldi...



 

Suat Altın İnşaat, yapılan toplantıda, 2023 yılı hedeflerini açıklayarak, on yıldır beraber çalıştığı tedarikçi firmalarına ve 5 yılını tamamlayan personellerine plaket verdi. Toplantıda Suat Altın İnşaat Genel Müdürü Sedat Kılınç, kuruluşundan bugüne kadar yaptıkları projeler hakkında sunum yaptı ve hedeflerini anlattı. Yurt dışında ve yurt içinde yapacağı yatırımlarını çözüm ortakları ile paylaşan Kılınç, Kayseri'de inşaat sektöründe yaklaşık 40 yıllık bir geçmişe sahip olan Suat Altın İnşaat'ın, konut inşasından önce konut alan ve konut almayı düşünenlere anket yaparak taleplerini değerlendirdiklerini söyledi. 

 

Suat Altın inşaat Genel Müdürü Sedat Kılınç, her yıl olduğu gibi 2013 yılını da büyümeyle kapattıklarını belirterek, 2013'de birçok aileyi ev sahibi yaptıklarını vurguladı. 

 

Geçen yıl verdikleri tüm sözleri yerine getirdiklerinin altını çizen Kılınç, bu başarıda tedarikçi firmalarının, taşeronlarının ve çalışanlarının katkılarının büyük olduğunu kaydetti. 

 

Suat Altın İnşaat olarak yarım asra yakın bir zamandır inşaat sektöründe faaliyet gösterdiklerini ifade eden Kılınç, binlerce konut yaparak insanların ev sahibi olmalarını sağladıklarını ifade etti. 

 

Kılınç, "Kayseri'de yakaladığımız bu başarıyı, ilk önce ulusal anlamda, daha sonra uluslararası alanda da devam ettirmeyi hedefliyoruz. 

 

Bunun için ulusal ve uluslararası marka olmanın yükümlülüklerini yerine getirmeye devam ediyoruz. 

Şu anda birçok ilden teklifler geliyor, 'gelin burada da proje yapın' diye. Biz de, vatandaşların bize göstermiş olduğu teveccühe layık olmaya çalışıyoruz. Çok yakında Suat Altın İnşaat kalitesini, istanbul'dan da başlayarak tüm ülke geneline yayacağız. Devam eden projelerimize gelince, 2 bin 500 konutluk projemiz sürüyor. Çoğunun yakında teslimine başlayacağız. Kayseri'de Talaş, Sümer, Pervane, Y. Beyazıt, Yıldız Evler, Uğur Evler ve İldem'de projelerimiz yer alıyor" dedi. Kılınç, 2023'e kadar Dubai, Suudi Arabistan ve Irak'ta da proje yapacaklarını sözlerine ekledi. 

 

Kayseri Anadolu Haber


Geri Dön