16 / 04 / 2024

Suat Altın İnşaat 'la Kayserililer evlerini takas ediyor!

Suat Altın İnşaat 'la Kayserililer evlerini takas ediyor!

Suat Altın İnşaat firması Kayseri 'de faaliyet gösteriyor. Suat Altın İnşaat, başlattığı kampanyayla 'eski evini getir yenisini al' sistemi uyguluyor. Firma eski evleri peşinat olarak sayıp, müşteriye kalan kısmı vadeyle ödeme imkanı sunuyor …



1970 yılında Altın İnşaat adı ile kurulan ve özellikle konut alanında uzmanlaşan firma, günümüze değin ürettiği toplamda 150 bin metrekarelik yaşam alanlarıyla yaklaşık 2 bin aileyi ev sahibi yaptı. Firma 2006 yılında Yeni şirket kurarak Suat Altın İnşaat-Taahhüt-Emlak.san.tic.ltd.şti.olarak faaliyetlerine devam ediyor. Geçen sürede Suat Altın İnşaat, gerçekleştirdiği birbirinden değerli projelerle ve hayata geçirdiği özgün tasarımlarla her zaman fark edilen işlere imza attı. Projeden inşaata, çevre düzenlemesinden sosyal yaşam alanlarına kadar, her ayrıntısı düşünülmüş eserler meydana getiren firma, farklı yaşam tarzları ve bütçelere göre tasarladığı projelerde, Türk insanının huzur bulabileceği mekanlar inşa etti Suat Altın İnşaat, çalışanlarıyla birlikte; doğa, çevre ve insanla barışık, kaliteden ödün vermeyen projeler üretirken, azami müşteri memnuniyeti sağlamayı ve güç aldığı Türk ekonomisine değer katmayı bir görev edindi. şžirket oturduğu evini değiştirmek isteyenlere 'Eskisini getir yenisini al' uygulamasını gerçekleştiriyor.

Suat Altın İnşaat'ın tamamlanan projeleri arasında Altınkoza 1 ve Altınkoza 2 projeleri yer alıyor. şžirketin devam eden projeleri ise Altınkoza 3, Altınkoza 4, Altın Park, Altın Towers, Golden Life ve Altın Demokrasi.
444 15 30

http://www.suataltininsaat.com/


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön