20 / 04 / 2024

Suat Altın: Kayseri'de 2 bin 600 konutluk projelerimiz var

Suat Altın: Kayseri'de 2 bin 600 konutluk projelerimiz var

Suat Altın İnşaat Yönetim Kurulu​ Başkanı Altın, "Kayseri'de 2 bin 600 konuta yakın inşaat projemiz var, bunları sosyal alanlarıyla en güzel şekilde yapmaya çalışıyoruz" dedi.



Suat Altın İnşaat Yönetim Kurulu​ Başkanı Suat Altın, Kayseri'de 2 bin 500- 2 bin 600 konuta yakın inşaat projelerinin olduğunu belirterek, bunları sosyal alanlarıyla en güzel şekilde yapmaya çalıştıklarını söyledi.


Altın, şirket olarak Kayseri'nin yanı sıra İstanbul ve Ankara'da konut projeleri olduğunu belirtti.


Müşteri memnuniyetine büyük önem verdiklerini vurgulayan Altın, "Kayseri'de 2 bin 500- 2 bin 600 konuta yakın inşaat projemiz var, bunları sosyal alanlarıyla en güzel şekilde yapmaya çalışıyoruz. Genellikle 400-500 dairelik projeler tercihimiz oluyor. Zamanında teslim ediyoruz. Teslimden sonra bina yönetimi ve teknik destek veriyoruz" diye konuştu


Planlı bir şekilde büyümeyi sürdüreceklerini dile getiren Altın, sözlerini şöyle tamamladı:


"Müşterimizi mutlu ediyoruz, çok çalışıyoruz, çok emeğimiz var. Vatanımıza milletimize faydalı olmaya çalışıyoruz. Kayseri'den bunun çok güzel dönüşünü aldık. Çok sayıda çalışanımız var, bu yönüyle istihdama katkı sağlıyoruz. İnşaat sektöründe iyi yere gelmek için sadece Kayseri'de değil İstanbul'da da 

almış olduğumuz bir projemiz var. Kartal'da orada da güzel bir proje yapacağımıza eminiz. Her gün yenilenmeye çalışıyoruz. Bu işleri başarmak için gayret gösteriyoruz."


Suat Altın İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Sedat Kılınç ise projelerinde sosyal donatılara büyük önem verdiklerini belirtti.


Suat Altın İnşaat olarak büyük projelere imza attıklarını ifade eden Kılıç,  bu yatırımların artarak devam edeceğini söyleyerek, şunları kaydetti:


"Hedefimiz dünya ligine ulaşmak. 10 yıllık stratejik planımız içinde dünyanın birçok yerinde ülkemizin birçok şehrinde konut projeleri üretmek, konut noktasında uzmanlaşmak istiyoruz. Çok ciddi 44 yıllık bir tecrübemiz var. 1970 yılından itibaren konut sektöründe faaliyet gösteren bir firmayız. Bu tecrübemizi inşallah bütün dünya ile paylaşmayı ve dünya liginde ülkemizi temsil etmeyi konut sektöründe de hedefliyoruz."


AA




Geri Dön