26 / 04 / 2024

Suat Kılıç: Devletten Avni Aker Stadına 6 milyon lira!

Suat Kılıç: Devletten Avni Aker Stadına 6 milyon lira!

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "Avni Aker Stadyumunun yenilenmesi, modernize edilmesi ve sezona hazır hale getirilmesi için bakanlık olarak Trabzonspora 4.5 milyon lira nakit aktarmış bulunmaktayız.  Ayrıca 1.5 milyon lira daha göndereceğiz" dedi



 

Spor Bakanı, Türkiye liglerindeki tüm takımların ihtiyaçlarına imkanlar dahilinde cevap verme gayretinde olduklarını söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Avni Aker Stadyumunun Süper Lig ve Şampiyonlar Ligine hazır hale getirilmesine yönelik çalışmalar için toplan 6 milyon lirayı Trabzona ve Trabzonspora aktaracağız dedi. Çeşitli ziyaretler için Trabzona gelen Bakan Kılıç, gerek Bakanlık kaynaklarından gerekse Spor Toto kaynaklarımızdan Türkiye liglerinde bulunan takımların ihtiyaçlarına imkanlar dahilinde cevap vermeye gayret ettiklerini söyledi.

Trabzondaki çalışmalarına Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları öncesinde başlattıklarını söyleyen Kılıç şöyle konuştu: İçinde bulunduğumuz an itibariyle son 1.5 ay içerisinde Avni Aker Stadyumunun yenilenmesi, modernize edilmesi ve sezona hazır hale getirilmesi için Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak Trabzonspora 4.5 milyon lira nakit aktarmış bulunmaktayız. Önümüzdeki hafta içinde de Trabzonspora ayrıca 1.5 milyon lira daha göndereceğiz.

HÜRRİYET

 


Geri Dön