26 / 04 / 2024

Sude Et, Bursa’daki 6. şubesini Özlüce’ye açtı!

Sude Et, Bursa’daki 6. şubesini Özlüce’ye açtı!

Sude Et, 6. şubesini merkez Nilüfer ilçesi 29 Ekim Mahallesi Aksoy Caddesi’nde açtı. Açılış öncesinde vatandaşlara ekmek arası sucuk ve köfte ikram edildi.



Sude Et, 6. şubesini merkez Nilüfer ilçesi 29 Ekim Mahallesi Aksoy Caddesi’nde açtı. Açılış öncesinde vatandaşlara ekmek arası sucuk ve köfte ikram edildi. Açılışa Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Muhsin Özlükurt, Nilüfer Belediyesi Başkanvekili Turgay Erdem, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Arif Tak ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta konuşan Sude Et İşletme Müdürü Nilay Karakaş, “İlk işletmemizin açılışından daha heyecanlıyız. Sorumluluklarımız daha da artıyor. Yurdumuzda yetişen nadide kaynakları köşe bucak gezerek, tüketicilerimiz için işliyoruz. Bizim için insan sağlığı hep ön planda oldu. Bugün altıncı şubemizi açtık” dedi.

Sude Et Yönetim Kurulu Başkanı Barış Atalay ise, “Özlüce de yeni şubemizi açarak, bir dik iki olduk şimdi ise 6 olduk’ sloganımızı 2016 yılında yenileyeceğiz. Şu sıralar fabrika projemiz son sürat devam etmektedir. Ayrıca kasap zincirinin yanı sıra müşterilerimizin talepleri üzerine Korupark yanında yer alan Sude Et merkez restoranımıza bir şube daha açma çalışmaları devam etmektedir. Bursa halkına daha kaliteli hizmet verebilmek için yatırımlarımıza son sürat devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından protokol tarafından kurdele kesilerek Sude Et’in 6. şubesi hizmete açıldı.



Hürriyet 


Geri Dön