19 / 04 / 2024

Şükrü Sözen'e En Başarılı Turizm Belde Yöneticisi ödülü verildi!

Şükrü Sözen'e En Başarılı Turizm Belde Yöneticisi ödülü verildi!

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Top Trawel Avards 2014" anketinden başarılı çıkarak "En Başarılı Turizm Belde Yöneticisi" seçildi. Sözen, "Hizmetlerimizin, aldığımız ödüllerle taçlandırılması bizi onurlandırıp gururlandırıyor." dedi...



Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Sky Reporter Dergisinin düzenlediği "Top Travel Awards 2014" anketinde "En Başarılı Turizm Belde Yöneticisi" ödülünü aldı. 


Daha önce "En Başarılı Belediye Başkanı", "Yaşama Dokunan İnsan Ödülü", "En Güvenli Kent Hizmet Ödülü", "Kent Planlaması ve Kentsel Tasarım" ödüllerine layık görülen genç ve çalışkan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, son olarak Sky Reporter Dergisinin düzenlediği "Top Travel Avvards 2014" anketinden başarılı çıkarak "En Başarılı Turizm Belde Yöneticisi" seçilmişti. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, dün Sky Reporter İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Haykır ile Yayın Koordinatörü Nilgün Zorlu'yu ağırladı.Başkan Sözen, "En Başarılı Turizm Belde Yöneticisi" ödülünü Nilgün Zorlumun elinden aldı. Nilgün Zorlu, "Bu yıl 6.'sı gerçekleştirilen "Top Travel Awards" anketinde Başkanımız Şükrü Sözen, bölgede yaptığı turizme yönelik çalışmalarıyla ön plana çıkarak en çok oyu aldı. Kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz" dedi. Başkan Sözen ise, dergi yöneticilerine teşekkür etti. 

Sözen, "Hizmetlerimizin, aldığımız ödüllerle taçlandırılması bizi onurlandırıp gururlandırıyor. Her zaman olduğu gibi bu ödülümü de Manavgat halkım adına alacağım. Çünkü her başarıya el ele gönül göniile vererek halkımla birlikte imza atıyoruz. Bu ödüller bizim çalışma azmimizi tetikliyor. Manavgat halkım her şeye layık" dedi.


Antalya Gazetesi  


Geri Dön