26 / 04 / 2024

Şule Ertürk Gaucher kimdir?

Şule Ertürk Gaucher kimdir?

Mimar Şule Ertürk Gaucher kimdir? Şule Ertürk Gaucher, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şule Ertürk Gaucher, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Şule Ertürk Gaucher...



Şule Ertürk Gaucher kimdir?

Şule Ertürk Gaucher, 2010 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi'nden mezun oldu. 2012-2013 yılları arasında Y.T.Ü. Bilgisayar Destekli Tasarım Yüksek Lisansının ilk yılını tamamladı. 


Master Programının ikinci yılında Paris Ecole Spéciale D'architecture'de Parametrik Tasarım üzerine çalışmalarını devam ettirdi. Okul hayatı süresince çeşitli yarışmalara, sergilere katıldı. 


2009 yılında çalışma hayatına başlayan Şule Ertürk Gaucher, Project Design'da uluslar arasi projeler üzerine çalıştı. 2010-2011 yılları arasında Era Yapı'da iç mimari konsept, uygulama ve detaylar üzerine çalıştı. 


2012-2013 yılları arasında Ateliers Jean Nouvel ofisinde 3 boyut & tasarim departmaninda konsept gelistirme üzerine çalışmalirini devam ettirdi. Paris'te kaldığı süre boyunca 4 'Ecole Spéciale D'architecture' de parametrik tasarim üzerine dersler verdi ve jürilere katıldı. 


2013 yılından itibaren Paris ve İstanbul'da parametric tools ve grasshopper üzerine pek çok workshop'un yürütücülüğünü yaptı. İpek Baycan Glaister ile birlikte glaister||gaucher architects'i kurdu. 


Kıyı Köşe Yarışması Caferağa Spor Salonu Proje Alanında birincilik ödülünü elde etti.





Geri Dön