27 / 04 / 2024

Süleyman Çetinsaya 2 yeni şirket kurdu

Süleyman Çetinsaya 2 yeni şirket kurdu

Avrupa Konutları'nın Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, 2 yeni şirket kurdu



İstanbul´da Avrupa Konutları projelerini gerçekleştiren Süleyman Çetinsaya, kurduğu iki yeni firma ile inşaatta ve turizmde ne kadar kararlı olduğunu gösterdi. Avrupakent Gayrimenkul Geliştirme ve Atakent Turizm Yatırım AŞ isimli şirketler ile Süleyman Çetinsaya gayrimenkul geliştirme ve turizm sektörlerinde daha da güçlenecek.

Süleyman Çetinsaya´nın Avrupakent Gayrimenkul Geliştirme ismiyle kurduğu şirket Bakırköy Yanıkses Sokak Yenimahalle Kültür Merkezi No.2-G adresinde faaliyete geçti. Şirketin İstanbul Ticaret odasına kaydı 6 Temmuz 2010 tarihinde yapıldı.

Kuruluş sermayesi 4 milyon TL olarak açıklanan şirket gayrimenkul hizmetleri verecek. Avrupakent, gayrimenkul satın alınması ve kiralanmasına dayalı olarak danışmanlık faaliyetleri gösterecek ve ekspertiz hizmetleri verecek.

Avrupakent´in yönetim kurulu ise Süleyman Çetinsaya,  İsmail Erdem, İsmail Tayfun Erdem, Gökhan Çetinsaya, Nuh Çetinsaya ve Nurcan Çetinsaya´dan oluştu.

Diğer şirket turizmde de olacak
Kurulan diğer firma Atakent Turizm Yatırım İnşaat Sanayi ise inşaat ve taahhüt işleri yapacak. Avrupakent´e çok yakın bir adreste kurulan Atakent Turizm´in adresi ise kayıtlara Yanıkses Sokak Yenimahalle Kültür Merkezi N.2/C olarak gösterildi.

İstanbul Ticaret Odası´na kaydı 16 Haziran 2010 tarihinde yapılan ve ana sözleşmesi de aynı tarihte imzalanarak yürürlüğe giren şirketin sermayesi 500 bin TL olarak belirlendi.

Süleyman Çetinsaya yeni kurduğu Atakent Turizm İnşaat şirketi ile konut yapmayacak. İnşaatın diğer dallarında faaliyet göstermesi beklenen şirket her çeşit bina inşaatı, fabrika, konut tatil sitesi, spor tesisleri, baraj ve diğer tesisleri inşa edecek.

Şirketin Yönetim Kurulunda Süleyman Çetinsaya yönetim kurulu başkanı ve tek şirket müdürü olarak yer aldı. Diğer üyeler olan İsmail Erdem başkan yardımcısı ve Gökhan Çetinsaya´da yönetim kurulu üyesi olarak atandı.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

 


Geri Dön