29 / 03 / 2024

Süleyman Çetinsaya: Türkiye inşaat sektöründe güçlü!

Süleyman Çetinsaya: Türkiye inşaat sektöründe güçlü!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Türkiye'de inşaat sektörünün istikrarlı bir şekilde büyüdüğünü belirterek " Türkiye'nin önünü hem ekonomik, hem de stratejik atılımlar anlamında açık görüyoruz" dedi.



İnşaat'ın yıllardır ülkenin lokomotif sektörü olarak büyümesini istikrarlı bir şekilde sürdürdüğünü dile getiren Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, şirket olarak yatırımlarını her geçen yıl daha da artırdıklarını belirtti. Çetinsaya, "Türkiye, potansiyeli yüksek bir ülke. Gerek ülke ekonomisi, gerekse inşaat sektörü son derece güçlü. Ülkemiz, ekonominin tüm aksları ve lokomotif konumundaki inşaat sektörü ile 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerliyor. Bu bağlamda Türkiye'nin önünü hem ekonomik, hem de stratejik atılımlar anlamında açık görüyoruz" şeklinde konuştu.


6 BİN KİŞİLİK İSTİHDAM

Süleyman Çetinsaya, devam eden ve planlanan projelerle birlikte 2017 yılında 10 şantiyede 6 binin üzerinde istihdam sağlamayı sürdüreceklerini dile getirdi. Bu yıl 6 bin 631 konut üreteceklerini söyleyen Çetinsaya şöyle devam etti: "Amacımız; ülkemize daima katma değer oluşturmak, milletimizin yaşam standartlarını yukarıya çekmek ve bizi tercih eden vatandaşlarımıza her daim kazanç sağlamak olmuştur. İnşaat sektörünün ciddi yatırımlarıyla birlikte yeni projeler hayata geçiriliyor. Sektörde ilk çeyrekte gördüğümüz rakamlar bizim beklentilerimizin üzerinde seyrediyor. Gayrimenkul yatırımına da vatandaşımızın güveni tam. Kısa sürede yakalanan satış rakamları da bu güvenin en önemli göstergesi."


Sabah


Geri Dön