19 / 04 / 2024

Süleyman Çetinsaya: Vadistanbul'la Mıpım'de yoğun ilgi gördük!

Süleyman Çetinsaya: Vadistanbul'la Mıpım'de yoğun ilgi gördük!

Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, bu yıl MIPIM'de yabancı yatırımcılardan kayda değer bir ilgi gördüklerini aktardı.



Yurtdışında düzenlenen büyük çaplı bu fuarlardaki amaçlarının satış odaklı olmadığını söyleyen Çetinsaya, "Katılımımızdaki asıl amaç; Vadistanbul'un uluslararası marka bilinirliğini artırmayı sağlamak. Vadistanbul projemizin Türk inşaat sektörünün vitrin projesi olduğunu düşünüyoruz bu nedenle projemizi uluslararası arenada sergilemek bizim için önemli" dedi. 



İş ve yaşam merkezi şeklinde tasarlanan Vadistanbul projesini Artaş Grubu, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat ortak girişimiyle hayata geçirdiklerini ifade eden Çetinsaya, 424bin metrekare alan üzerinde geliştirdikleri proje kapsamında konut, ofis, alışveriş merkezi ve caddeleri ile beş yıldızlı otelin yer aldığını aktardı. Çetinsaya, Maslak'ın alternatifi niteliğinde konumlandırılan Ayazağa bölgesine inşa edilen projenin üç etap proje yatırımlarının 1.1 milyar dolar olduğunu kaydetti. Çetinsaya, "424 bin metrekarelik arsada geliştirdiğimiz Vadistanbul, üç etaptan oluşuyor. Bin 111 konuttan oluşan Teras etabımızda yaşam başladı. Bulvar etabı ise ulusal ve uluslararası birçok firmanın yeni merkezi haline geliyor" ifadesini kullandı. 



Fuarda Vadistanbul Bulvar'ının tanıtımını yaptıklarına değinen Çetinsaya, 2015'te Vadistanbul Bulvarın inşası devam ederken, Bahçe etabının da inşasına başlayacaklarının altını çizdi. Çetinsaya, "Bulvar'da satışların büyük kısmını tamamladık. Bahçe etabımız için de şimdiden yoğun bir talep geliyor. 2016 yılında da çalışmalarımız devam edecek. Bulvar etabını 2016'da tamamlayacağız" şeklinde konuştu. 



Dünya


Geri Dön