28 / 03 / 2024

Süleyman Çetinsaya Yılın İş Adamı ödülüne layık görüldü!

Süleyman Çetinsaya Yılın İş Adamı ödülüne layık görüldü!

İnşaat sektörünün önde gelen isimlerinden Artaş Grubu ve Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, 12. Yılın Starları Ödülleri'nde "Yılın İş Adamı" ödülüne layık görüldü...



Avrupa Konutları markalı konut projeleriyle, otel ve AVM'leriyle gayrimenkul, turizm ve AVM işletmeciliği alanlarında faaliyet gösteren Artaş Grubu ve Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, ekonomi basınının önde gelen kuruluşu Ekovitrin tarafından ödüle layık görüldü.


Bu yıl 12.'si düzenlenen "Yılın Starları Ödülleri"nde "Yılın İşadamı" ödülüne layık görülen Çetinsaya, ödülünü Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'dan aldı.


Rekor katılımla düzenlenen ödül töreninde bir çok sektörden başarılı isim ödüle layık görüldü.  Türkiye ekonomisinin ve inşaat sektörünün başarılı bir çizgi sergilediğini belirten Çetinsaya; "Son yıllarda ülke ekonomimiz ve buna paralel olarak inşaat sektörü istikrarlı bir şekilde ilerliyor. Bugün geldiğimiz noktada görüyoruz ki; ülkemiz projeleri Avrupa ülkelerini geride bırakır niteliklere kavuştu. Bugün, dünyanın önde gelen bir çok kuruluşu Türkiye'de yatırım yapar ve yerli şirketlerle ortaklık kurar hale geldi. Ülkemiz ekonomisi ve lokomotifi konumundaki inşaat sektörü bu dinamizmle yoluna devam ettiği takdirde Türkiye'nin gelecekteki konumu aşikardır." dedi  Bugüne dek erken teslimlerle tamamladığı 9.500 konutun yanı sıra Türkiye'nin en büyük iki gayrimenkul projesinde yer alan Çetinsaya, inşaat sektörünün öncü isimleri arasında yer alıyor.


2012 yılı vergi rekortmenleri listesinde de inşaat sektörü arasında birinci sırada yer alan Çetinsaya, sosyal sorumluluk projeleriyle de öne çıkıyor.


Çetinsaya, tüm masraflarını üstlenerek hayata geçirdiği üniversite kampüsleri, sağlık ocakları, okullar, camiler vb. birçok kamu binasını da sosyal sorumluk kapsamında geliştirdi.



Geri Dön