23 / 04 / 2024

Süleyman Evcilmen: Muratpaşa Stadyum'u Antalya'ya hayırlı olsun!

Süleyman Evcilmen: Muratpaşa Stadyum'u Antalya'ya hayırlı olsun!

Süleyman Evcilmen, eski 100. Yıl spor sahalarında inşaatı devam eden stadyumun batı cephesi sınırı belli olmadığı için ruhsat alamayacak durumda cnauğunu belirterek, 'Meclisimizinaldığı kararla bu olasılıkortadan kalktı' dedi...



Yeni stadyum Antalya kentine hayırlı olsun" dedi Muratpaşa Belediyesi'nin Ocak ayı meclis toplantısının ikinci oturumunda, inşaat çalışmalarının devam ettiği 33 bin kişilik stadyumla ilgili imar planlarında sınır belirlemesi yapıldı. 

Gençlik ve Spor il Müdürlüğünün 20 Aralık 2013 tarihli başvurusu üzerine Sakıp Sabancı Bulvarında, eski 100. Yıl spor sahalarındaki alanın batı cephesinin sınırı belirlenerek imar planlarına işlenmesi görüşüldü. Belediyenin ilgili dairesi ve meclis komisyonlarının yaptığı çalışma doğrultusunda meclis, oy birliğiyle sınır belirlemesini ve imar planlarına işlenmesini kabul etti. 


Hayırlı olsun diledi 


İlgili gündemin kabulünün ardından Başkan Evcilmen, 33 bin kişilik stadyumun Antalya'ya hayırlı olması dileğinde bulunurken, bu işlemin yapılmamış olması durumunda stadyumun ruhsatlandırılmasmın mümkün olamayacağını kaydetti. Kamuoyunda Antalya'ya yapı lacak yeni bir stadyuma karşı partisinin ve Muratpaşa Belediyesi'nin engel çıkarttığı yönünde bir algı oluşturulmak istendiğini fakat bu algının gerçeklikle uzaktan yakından ilgisi bulunmadığını ifade eden Başkan Evcilmen, "Biz, eksik dosyalarla yapılan işlemlere karşı çıktık" dedi. 


Hürses


Geri Dön