26 / 04 / 2024

Süleyman Özbağ kimdir?

Süleyman Özbağ kimdir?

Bolu Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ kimdir? Süleyman Özbağ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Süleyman Özbağ, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Süleyman Özbağ...



Süleyman Özbağ kimdir?

Süleyman Özbağ, 30 Ocak1968 tarihinde Seben’de doğdu.İlk ve orta öğrenimini Seben’de tamamlayarak, 1985 yılında, Gazi Üniversitesi, Bolu İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme bölümünü bitirdi. Serbest Mâli Müşavir olarak çalışmakta iken, 28 Mart 2004 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde AK Partiden Belediye Başkanı seçildi.


Evli olup, Ali Anıl ve Gökay isminde iki çocuğu bulunmaktadır. En çok kitap okumayı, internet haberciliğini, masa tenisi, futbol ve voleybol oynamayı sevmektedir.


Süleyman Özbağ'ın mesajı;

"Sevgili Hemşerilerim...

 Sizlerden aldığımız güç,destek ve güven ile 2004 yılından bu yana Seben imize hizmet etmekteyiz.Belediyemiz olarak sizlerin yuzunu guldurmeyı yaşantılarını kolaylaştırmayı ve hayat standartlarını yükseltmeyi görev bildik,amaç edindik.Amacımıza ulaşmak için durmadan yorulmadan güveninizle geldiğimiz yerde görüş ve desteklerinizi alarak ilerledik.Bunları yaparkende hizmeti birey amaçlı değil toplum amaçlı yapmaya adil olmaya özen gösterdık."Mazeret değil hizmet üreteceğiz"dedik ve sizlerin hizmetkarı olduk.


Sebenimizi sadece belediye sınırları içinde düşünmedik.29 köy 2 mahalle ve yaylalarıyla beraber düşündük plan ve projelerimizi bu çerçevede düzenledik.Seben Gölü ve yollarımızda yapılan çalışmalar bunların eseridir.


Seben de elimizn değmediği cadde ve sokak kalmayacak dedik ve ücra dediğimiz alanlara dahi kilit parke taşı döşeyerek hizmet götürdük.


Sosyal Belediyeciliği ön planda tutarak güçsüz ve yardıma muhtaçların yanında olmayı ilke edindik.


2004 yılından bu yana desteğini esirgemeyen siz değerli hemşerilerime ,hizmetlerin yürütülmesinde üstün hizmet gösteren belediye personeline,meclis üyelerine teşekkür ederim...Dileğimiz şu ki ilçemizi sadece bölgenin değil ülkemizin en güzel ilçesi yapmak ve adını dünyaya duyurmak...Gönül dolusu saygı ve selamlarımla."


TOKİ Bolu Seben Konutları'nda 180 ay vade! 315 bin lira taksit!



Geri Dön