29 / 03 / 2024

Süleyman Soylu'dan dar gelirli emeklilere TOKİ müjdesi!

Süleyman Soylu'dan dar gelirli emeklilere TOKİ müjdesi!

Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Süleyman Soylu "Bakanlık, TÜED ve TOKİ işbirliğiyle dar gelirli emeklileri konut sahibi yapacağız. Promosyon konusunda da çalışmalar hala devam ediyor." dedi.



Türk Silahlı Kuvvetleri’ne sızan FETÖ’cü asker kılıklı çetenin 15 Temmuz’da kalkıştığı darbe girişimine duyulan öfkenin ve bu çeteye gösterilen lanet tepkilerinin ardı arkası kesilmiyor. Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün ile derneğin 107 şube başkanı FETÖ’yü lanetledikleri Anıtkabir’de, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün manevi huzurunda Atatürk’e, ”Emanetini koruyacağız.” sözünü verdi.


TÜED Başkanlar Kurulu, şube başkanlarının katılımıyla Ankara’da gerçekleştirildi. Geçen hafta yapılan toplantıya TÜED  Adana  Şube Başkanı Seyfi H. İyiyürek de katıldı. 


“SOYLU’DAN SÖZ ALDIK”


Başkan İyiyürek, Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Süleyman Soylu’yu da ziyaret ettiklerini ve geçmiş olsun dileklerini ilettiklerini, emeklilerin acil bekleyen sorunlarını aktardıklarını ifade ederek, sözlerini şöyle tamamladı:


“Sayın Bakanımıza TÜED’in projesiyle emeklilerin  TOKİ  kanalıyla ekonomik ev beklentilerini ve promosyon meselesini aktardık. Sayın Bakan Soylu bize, TÜED’in ucuz ev projesine hükümet olarak sıcak baktıklarını söyledi ve, ’Bakanlık, TÜED ve TOKİ işbirliğiyle dar gelirli emeklileri konut sahibi yapacağız. Promosyon konusunda da çalışmalar hala devam ediyor.’ ifadesini kullandı.


Sayın Bakan Soylu’nun verdiği bu söz bizleri ziyadesiyle mutlu kılmıştır. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Biz emekliler başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza ve bakanlarımıza saygı ve sevgilerimizi sunar, devletimizin daima yanında olacağımızı bir kez daha beyan ediyoruz.”


Adana Ekspres


Geri Dön