27 / 04 / 2024

Süleymaniye Doğum Hastanesi inşaatı teklif alıyor!

Süleymaniye Doğum Hastanesi inşaatı teklif alıyor!

İstanbul İl Özel İdaresi İstanbul Proje Koordinasyon Birimi İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi kapsamında Süleymaniye Doğum ve Kadın Hastalıkları ek inşaatı için teklif vermeye davet etti



İstanbul İl Özel İdaresi İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB), İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi (İSMEP) kapsamında, Zeytinburnu’nda bulunan Süleymaniye Doğum ve Kadın Hastalıkları ek hizmet binasının inşaatı için firmaları teklif vermeye davet etti.


Firmalar, inşaat sözleşme paketi kapsamındaki sağlık yapısının anahtar teslimi götürü bedel yeniden yapım işleri için Dünya Bankasının satın alma esas ve usulleri doğrultusunda, Uluslararası Rekabetçi İhale – Küçük İşler (International Competitive Bidding – ICB Smaller Works) yöntemiyle kapalı tekliflerini sunacak.


İnşaat işi genel olarak İstanbul’un Kazlıçeşme Semt Polikliniği yıkılarak, yerine 1 adet doğum ve kadın hastalıkları eğitim ve araştırma hastanesi ek hizmet binasının anahtar teslimi götürü bedel yeniden yapım işini kapsayacak. Teklif sahipleri ihtiyaç duydukları ilave bilgileri ve ihale dokümanını, İstanbul Proje Koordinasyon Biriminden mesai saatleri içinde bedeli mukabili satın alabilecek. Firmalar hazırlayacakları teklifleri, 28 Şubat 2011 günü saat 14.00’e kadar aynı adrese verecek. Buna göre teklifler, teklif sahiplerinin temsilcilerinden hazır bulunanların önünde aynı gün ve saatte açılacak. 


Geri Dön