19 / 04 / 2024

Sultan Makamı’nda hayat başladı!

Sultan Makamı’nda hayat başladı!

Mayıs ayında satışa sunulan Sultan Makamı, sanayici ve iş adamlarının tercihi oldu… Çengelköy’ de muhteşem Boğaz manzarısına sahip olan projede, 9 villadan 7’ si satıldı.



Delta Proje, Çağdaş Yapı ve Emiroğlu İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Sultan Makamı, Çengelköy’de 67 bin metrekare büyüklüğünde arazi üzerine projelendirildi. Haziran sonunda tüm teslimlerinin gerçekleşeceği, oturumların ise başladığı proje, 35 blok ve 79 bağımsız bölümden oluşuyor. Ara kat, çatı katı ve bahçe dublekslerinden meydana gelen projede, Makamı Ala olarak isimlendirilen bölüm müstakil havuzlu 9 adet villa, Makamı Eda bölümü ise 26 bahçe dubleksi, 26 çatı dubleksi ve 18 normal daireyi içeriyor


Projenin metrekare satış fiyatları 3.000 dolar ila 6.000 dolar arasında değişiyor, bahçe büyükükleri ve konumlarına göre farklı fiyat alternatifleri bulunuyor. Projede villalar 1.050 – 1.100 metrekare, bahçe dubleksleri 460 – 580 metrekare, çatı dubleksleri 450 – 530 metrekare, ara katlar ise 284 metrekare büyüklüğe sahip.


Merkezi Noktalara Kolay Ulaşım


5 bin metrekare açık ve kapalı sosyal alana sahip projede açık ve kapalı olmak üzere 2 adet havuz, SPA, masaj odaları, Türk hamamı, sauna, fitness ve çocuk oyun odaları bulunuyor. Proje sağladığı hizmetleri ile farklılaşıyor: 7/24 tekne hizmeti, 7/24 VIP araç, market alışverişi, 24 saat sağlık hizmeti, housekeeping hizmeti ile dikkat çekiyor. 


Bölgedeki tek iskanlı proje olan Sultan Makamı, Avrupa ve Anadolu yakasındaki merkezi noktalara kolayca ulaşım sağlayan konumda bulunuyor,  Boğaziçi Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne çok yakın bir mesafede yer alıyor.



Geri Dön