24 / 04 / 2024

Sultanbeyli Ahmet Yesevi Parkı açıldı!

Sultanbeyli Ahmet Yesevi Parkı açıldı!

Kısa süre önce yapımına başlanan Ahmet Yesevi Parkı bugün yapılan törenle hizmete açıldı. Açılışta konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin amaçlarının sosyal yaşam alanlarının sayılarını artırmak olduğunu belirtti.




Sultanbeylili çocuklar bir parka daha kavuştu. Ahmet Yesevi Mahallesi Abbas Medeni sokakta bulunan park kısa süre önce tadilata alındı. Ekiplerin çalışmalarıyla tamamen yenilenen ve eski görüntüsünden eser kalmayan park, bugün yapılan törenle açıldı. Açılışta çocukların sevinçleri görülmeye değerdi. Belediye Başkanı Hüseyin Keskin açılışta yaptığı konuşmada parkı çocuklara armağan ettiklerini ifade etti. Sultanbeyli’ye yeni sosyal yaşam alanları kazandırdıklarını vurgulayan Başkan Keskin, “Her mahallemizde çocuklarımızın güvenle oynayabileceği, hemşehrilerimizin dinlenebileceği, sohbet edebileceği ve spor yapabileceği alanlar oluşturmaya çalışıyoruz. Parkımız yeni nesil oyun gruplarıyla, spor aletleriyle, yürüyüş parkuruyla güzel bir sosyal alana dönüştü. Son dönemde ilçemize birçok park ve dinlenme alanı kazandırdık. Bugün Gölet’in ilçemize neler kattığını, nasıl bir halden, ne kadar güzel bir ortama dönüştüğünü hepiniz biliyorsunuz. Amacımız bu ortamların sayılarını artırmak” dedi. 


AK Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç de yaptığı konuşmada yenilenen parkın güzel olduğunu ifade ederek, “Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz. İlçemize böylesine güzel bir park kazandırdılar. Parkımızı hep birlikte koruyalım” şeklinde konuştu.



Sultanbeyli Belediyesi



Geri Dön