26 / 04 / 2024

Sultanbeyli Gölet Projesi'nin yüzde 95'i tamamlandı!

Sultanbeyli Gölet Projesi'nin yüzde 95'i tamamlandı!

İstanbul’da Anadolu yakasındaki en büyük rekreasyon projesinin uygulandığı Sultanbeyli’de çalışmaların yüzde 95’i tamamlandı, son rötuşlar yapılıyor. Rekreasyon alanının Şubat ayı sonlarına doğru hizmete girmesi bekleniyor...




İstanbul’da Anadolu yakasındaki en büyük rekreasyon projesinin uygulandığı Sultanbeyli’de çalışmaların yüzde 95’i tamamlandı, son rötuşlar yapılıyor.


İstanbul Sultanbeyli Gölet Projesi’nde son  viraja girildi.  İstanbul Ağaç ve Peyzaj AŞ´nin yeşil alan düzenlemesini yürüttüğü projenin yüzde 95’i tamamlandı. Gölet projesiyle Sultanbeyli, Anadolu yakasının en büyük rekreasyon alanlarından birine kavuşmuş olacak. Toplam 140 dönümü kaplayan rekreasyon alanında futbol, basketbol, voleybol sahaları, tenis kortları, yürüyüş alanları, seyir terasları, çay bahçesi, restoran, park ve tiyatro bulunuyor. Proje kapsamında 3 bin 200 adet ağaç ve 85 bin adet çalı dikildi. Yine  300 bin adet mevsimlik çiçek ile 150 bin adet lale ekildi. Mayıs ayında temeli İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı tarafından atılan rekreasyon alanının Şubat ayı sonlarına doğru hizmete girmesi bekleniyor.     

 

Akşam


Geri Dön