27 / 04 / 2024

Sultanbeyli Müteahhitler Derneği'nin başkanı Erol Demir seçildi!

Sultanbeyli Müteahhitler Derneği'nin başkanı Erol Demir seçildi!

Sultanbeyli Müteahhitler ve Emlakcılar Derneği (SULMED) 22.10.2015 tarhinde yapılan Kurultayla başkanını Belirledi. Oyların tamamını alan Erol DEMİR Derneğin Başkanı seçildi.



Sultanbeyli Müteahhitler ve Emlakcılar Derneği (SULMED) 22.10.2015 tarhinde yapılan Kurultayla başkanını Belirledi. Oyların tamamını alan Erol DEMİR Derneğin Başkanı seçildi. Kısa adı SULMED olan dernek Sultanbeyli 'de faaliyet gösteren Müteahhitler ile Emlakçılar arasındaki  dayanışmayı, iletişimi, bilgi alışverişini, sağlamakla beraber meslek için yapılması gereken konuların tartışılacağı platform oluşturularak tek seslilik değil çok seslilik yaparak meslek sorunlarını ilgili birimlere daha rahat ve hızlı duyurulmasını sağlamak ve çözüm üretmek için kurulmuştur.


Gelişmiş ülkelerde emlakçılık mesleği itibar gören bir meslek iken Türkiye 'de bu sektör ayağa kadar düşmüştür. Günümüzde bu işi mahalle bakkalları, site güvenlikleri, site yöneticileri gibi sektörle alakası olmayan insanlar yapmaya başladı. Buda sektöre güvensizliği ortaya çıkardı. Birazda bunda Gayrimenkul alıcısı ve satıcısının rolu büyük. Daha az komisyon (Hizmet Bedeli) vereyim diye bu insanlara güvenerek gayrimenkul alıyorlar. Bir sorun olduğunda emlakçıları suçluyorlar. Bu karışıklığın önüne geçmek için SULMED kurulmuştur. SULMED Sultanbeyli' ğinde bulunan Müteahhitleri ve Emlakçıları bir çatı altında toplayarak bu sektörü en azından Sultanbeyli 'ğinde düzene sokmak için çalışmalarına başlamıştır.


Erol Demir kimdir?



Geri Dön