18 / 04 / 2024

Sultanbeyli'ye 3 katlı otopark geliyor!

Sultanbeyli'ye 3 katlı otopark geliyor!

Sultanbeyli'nin otopark sorunu için bir adım daha atıldı. Sultanbeyli Belediyesi bu kapsamda ilçeye 3 katlı yeni bir otopark inşa ediyor.




Sultanbeyli Belediyesi’nin girişimleriyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye bir otopark daha kazandırılıyor.


Sultanbeyli’nin otopark sorununa bir çözüm daha üretiliyor. Merkez Camii altına inşa edilen 4 katlı otoparkın ardından şimdi de Belediye ve Hükümet Konağı bölgesinde yaşanan otopark sorununu çözmek için yeni proje geliştirildi. Karizma Sokak ve Atatürk Caddesi’nin kesiştiği bölgeye yapılacak olan otopark 130 araç kapasiteli ve 3 katlı olarak inşa edilecek. Otopark inşaatının bulunduğu alanda yer alan park inşaat bittikten sonra yeniden yapılacak.


Konuyla ilgili Belediye Başkanı Hüseyin Keskin yaptığı açıklamada, “İlçemizin ihtiyaçlarına cevap verecek bir otopark projesi talebimizi İstanbul Büyükşehir Belediyemize ilettik. Otopark yapılacak yeri tahsis ettik ve ardından bir proje geliştirildi. İlçemizin otopark ihtiyacına cevap vereceğine inanıyoruz. Kent meydanında yaşanan otopark soruna merkez camii altına kurulan 4 katlı otoparkla çözüm ürettik, bu bölgede yaşanan sorunda inşallah projeyle son bulacak” dedi.


“Parkı Yeniden Yapacağız”


Otopark inşaatının başlayacağı alanda bulunan parkı proje bittikten sonra otoparkın üzerine yeniden daha güzel bir şekilde inşa edeceklerini kaydeden Başkan Keskin, “Parkımız olduğu yerde halkımıza hizmet etmeye devam edecek. Proje bittikten sonra otoparkın üzerine parkımızı yeniden inşa edeceğiz” ifadelerine yer verdi. 



Sultanbeyli Belediyesi



Geri Dön