28 / 03 / 2024

Sultangazi'de 3 üniversite inşaatı yükseliyor!

Sultangazi'de 3 üniversite inşaatı yükseliyor!

Eğitim yatırımlarına tam gaz devam eden Sultangazi Belediyesi ilçeye yeni üniversiteler kazandırıyor.




Sultangazi Belediyesi, eğitime yönelik yatırımlarını yeni üniversiteler ile taçlandırmaya devam ediyor. Sultangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu’nun inşaatı hızla yükselirken, Diş Hekimliği Fakültesi ve Sağlık Meslek Yüksekokulu’nun inşaatı başladı.


SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEK OKULU


Sultangazi Belediyesi, yapım bütçesini kendi imkanlarıyla karşıladığı Esentepe Mahallesi’nde hayata geçirilen Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun inşaatına başladı. 17 bin metrekare kullanım alanına sahip olan okulda amfi salonları, derslikler, mesleki uygulama alanları ile seminer salonları yer alacak. Projede ayrıca iki adet konferans salonu da yer alacak.


DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ VE SAĞLIK MESLEK YÜKSEKOKULU


Uğur Mumcu Mahallesi'nde yapımına başlanan Diş Hekimliği Fakültesi ve Sağlık Meslek Yüksekokulu’nun da yapım maliyeti yine Sultangazi Belediyesi tarafından karşılanıyor. 52 bin metrekare inşaat alanına sahip olan okul, iki üniversite tek bir çatı altında toplayacak. Projede amfi salonları, derslikler, laboratuarlar, mesleki uygulama alanları ile konferans salonları da bulunacak.



Sultangazi Belediyesi



Geri Dön