16 / 04 / 2024

Sultangazi'de icradan 1 milyon 449 bin TL'ye satılık arsa!

Sultangazi'de icradan 1 milyon 449 bin TL'ye satılık arsa!

Gaziosmanpaşa 3. İcra Müdürlüğü, İstanbul İli, Sultangazi İlçesi, Gazi Mahallesi, 900 ada, 13 parselde yer alan 300 metrekare arsa nitelikli taşınmazın 195/300 hissesini satışa sunuyor. Taşınmazın kıymeti 1 milyon 449 bin TL



Gaziosmanpaşa 3. İcra Müdürlüğü tarafından verilen ilan şu şekilde;

T.C. GAZİOSMANPAşžA 3.İCRA MÜDÜRLÜÄžÜ TAşžINMAZ MAL ACIK ARTIRMA İLANI

DOSYA NO: 2009/62

Satılmasına Karar verilen Taşınmazın Cinsi ve özellikleri:

TAPU KAYDI: İstanbul ili Sultangazi İlçesi Gazi mah.si cilt/sayfa: 3/285, ada: 900, parsel: 13 de kayıtlı 300.00 m2 arsa nitelikli taşınmazın 195/300 hissesi.

NİTELİKLERİ: İst. İli Sultangazi İlçesi Gazi mahallesi ismetpasa caddesi no: 46 veya 1345 sokak no: 1 mevkiinde bodrum kat+ zemin kat+ 4 normal kat+ teras kattan İbaret 7 katlı bir mağazadır. Mağazanın dıs cephesi giydirme alüminyum kaplamadır. Mağazanın İçinden katlara çıkılmaktadır. BODRUM KAT: İnls merdiven basamakları mermer kaplı, yer döşemesi paledyen olup duvarlar plastik boya, tavanlar spot ışıklandırma ve asma tavandır. Dıs pencereler PVC ve ısıcamlıdır, içinde WC mevcut olup WC nin yer döşemesi karoseramik, duvarlar tavana kadar karofayans kaplıdır. WC kapısı ahşaptır. ZEMİN KAT: Mağaza girişi ve camekanı alüminyum olup yer döşemesi paledyen, duvarlar saten boya, tavanlar spot ışıklandırma ve asma tavandır. Dıs pencereler PVC ve ısıcamlıdır. Alanı 240.00 m2 dir. NORMAL KATLAR (4 KAT): Katlara cıkıs merdiven basamakları mermer kaplı olup mağazanın İçinden çıkılmaktadır. Tum katların yer döşemeleri karoseramik, duvarlar plastik boya, tavanlar spot ışıklandırma ve asma tavandır. Alanları 240.00m2 civarındadır. Dıs pencereleri PVC ve ısıcamlıdır, içlerinde WC mevcut olup WC yer döşemeleri karoseramik, duvarlar tavana kadar karofayans kaplıdır. WC kapıları ahşap (Amerikan) dır. TERAS KAT: Yer döşemesi dögme saptır Duvarlar plastik boya, tavanlar asma tavan ve spot ışıklandırmadır Teras mevcut olup terasın yer döşemesi ile teras duvarları karoseramik kaplıdır. Terasa cıkıs kapısı PVC dir. Tüm katlara hem asansör nemde merdiven basamakları ile mağazanın içinden çıkılmaktadır. Belediyenin her türlü hizmetlerinden yararlanmaktadır.

İMAR DURUMU: Gaziosmanpaşa Belediye Bsk. imar ve şehircilik müdürlügünün İmar bürosunun 03.04.2009 tarih ve muhtelif sayılı yazılarına göre 23.10.1996 tasdik tarihli ye 1/1000 ölçekli Gazi mahallesi Revizyon Uygulama İmar plaffinda bitişik nizam 5 katlı (H: 15.50 mt ) Ticaret- konut alanında kalmaktadır. Denilmiştir.

KIYMETİ: 1.449.500,00 TL

Birinci Satış günü: 26.04.2011 10.20-10.30 Saatleri arasında ikinci Satış günü: 06.05.201110.20-10.30 Saatleri arasında
Gaziosmanpaşa 3.icra Müdürlüğü Adresinde Acık artırma suretiyle yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen kıymetin % 60'ını ve rüchanlı alacaklılar varsa alacakları mecmuunu ve satış masraflarını geçmek şartı İle İhale olunur. Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa en cok artıranın taahhüdü baki kalmak şartıyla Yukarıda yazılı yer ve saatler arasında ikinci artırmaya çıkarılacaktır. Bu artırmada da bu miktar elde edilememişse gayrimenkul en cok artıranın taahhüdü saklı kalmak üzere artırma İlanında gösterilen müddet sonunda en cok artırana ihale edilecektir. Su kadar ki, artırma bedelinin malın tahmin edilen kıymetinin %40'ını ! bulması ve satış İsteyenin alacağına rüchanı olan alacakların toplamından fazla olması ve bundan başka, paraya çevirme ve paylaştırma masraflarını geçmesi lazımdır. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

2)- Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen kıymetin %20'sl nispetinde nakit veya bu miktar kadar bir bankanın teminat mektubunu vermeleri lazımdır. Satış pesln para iledir, alıcı istediğinde 10 günü geçmemek üzere mehil verilebilir. Satıştan Mütevellit Binde 4,95 İhale damga resmi, KDV İle 1/2 tapu hare ve masrafları Alıcıya, 100,00 TL icln % 2, asan kısım Icin % 1 Tellaliye resmi satıcı (borçluya) ait olacaktır. Birikmiş vergiler satış bedelinden ödenir.

3)- ipotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını hususiyle faiz ve masrafa dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile on bes gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır. Aksi taktirde hakları tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaştırmadan harle bırakılacaklardır.

4)- ihaleye katılıp daha sonra İhale bedelini yatırmamak suretiyle ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son İhale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır, ihale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kal-maksızın Dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.

5)- şžartname, ilan tarihinden İtibaren herkesin görebilmesi için dairede acık olup masrafı verildiği taktirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6)- Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmls sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin yukarıda yazılı dosya numarasıyla Müdürlüğümüze başvurmaları İlan olunur. (İc. Ifl. K. 126)

(*) ilgililer tabirine İrtifak hakkı sahipleri de dahildir. Yönetmelik Örnek No.: 27 Adlarına tebligat yapılamayan ilgililere gazete İlanı tebligat verine geçerlidir.


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön