26 / 04 / 2024

Suluova 2. etap kura çekilişi 29 Kasım 'da!

Suluova 2. etap kura çekilişi 29 Kasım 'da!

Amasya Suluova'da yaptırılan 2.Etap TOKİ Konutları'nın kuraların 29 Kasım 2013 tarihinde çekilmesi planlanıyor. Mahmut Boz, vatandaşların modern konut sahibi olabilmeleri için büyük çaba sarf ettiklerini söyledi.




Suluova Kapalı Spor Salonu'nda çekilmesi planlanan kuranı saati 14.00 olarak belirlendi. Şerefiyeli konut belirleme kurasında 3+1 konutlar için en yüksek fiyat 109 bin 635 lira, en düşük fiyat 92 bin 361 lira, 2+1 konutlar için en yüksek fiyat 78 bin 718 lira, en düşük fiyat 63 bin 061 lira olarak belirlendi.


Konuyla ilgili açıklama yapan Suluova Belediye Başkanı Mahmut Boz, vatandaşların modern konut sahibi olabilmeleri için büyük çaba sarf ettiklerini söyledi.


Başkan Boz, "Müracaat eden hiç bir vatandaşımızın elenmesi ihtimaline bile gönlümüz razı olmadı. Başvuru adedine karşılık gelecek şekilde çok büyük bir çalışmayla arsa genişletme işlemlerini yürüttük. Aynı zamanda ödemelerin hemen başlatılmaması isteğimizi Toki yetkililerinin olumlu karşılamasından dolayı da son derece mutluyuz. Ayrıca en önemli bir isteğimiz de fiyatların uygun olmasıydı. Bu isteğimizi de yerine getiren Toki yetkililerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, hak sahibi vatandaşlarımıza hayırlı olsun diyorum. Ayrıca mevcut konutların tesliminden itibaren 3. Etap çalışmalarımızı da başlatacağız, İnşaallah." diye konuştu.


Amasya Haber


Geri Dön