27 / 04 / 2024

Suluova Belediyesi yeni hizmet binasında son durum!

Suluova Belediyesi yeni hizmet binasında son durum!

Suluova Belediyesi yeni hizmet binasında çalışmalar hızla devam ediyor. Yeni hizmet binası yönetim, meclis, nikâh, otopark, sığınak ve personel kafeteryası ile toplamda 4.700 metrekare alana sahip olacak.




Suluova Belediyesi yeni hizmet binasında çalışmalar hızla devam ediyor. Belediye hizmet binası 1055 metrekare alan üzerine kurulu bir bodrum, üç normal kat ve bir çatı katı olmak üzere içerisinde yönetim, meclis, nikâh, otopark, sığınak ve personel kafeteryası ile toplamda 4.700 metrekare alana sahip olacak.


Bodrum katının tabliye beton çalışmasını iki aşamada gerçekleştiren yüklenici firma 27.04.2016 tarihi itibariyle de bodrum katının tabliye betonu atma işlemini titizlikle tamamladı.


“Bizler Hemşehrilerimize Hizmetkârız” diyerek İlçe genelinde devam eden tüm çalışmaların büyük bir titizlikle yapıldığını ifade eden Suluova Belediye Başkanı Fatih ÜÇOK, “ Yeni Belediye Hizmet Binamızın iki aşamada gerçekleşen bodrum katının tabliye betonu çalışması tamamladı ve inşaatı hızla yükseliyor. İlçemiz adına daha birçok güzel projelerimiz var. Bunları teker teker hayata geçireceğiz. Bizler her zaman hemşerilerimizin taleplerine kulak verdik. Oturduk, birlikte istişare ettik. Eksikleri tespit edip, bunları teker teker giderdik. Hep birlikte güzel ilçemizi geleceğe taşıyacağız. Her zaman söylediğim sözü tekrar etmek istiyorum. Bizler hemşerilerimize hizmetkârız. Onlardan dua bekliyoruz.”dedi.



Suluova Belediyesi


Geri Dön