18 / 04 / 2024

Sümer Holding 7 ildeki 10 gayrimenkulünü özelleştiriyor!

Sümer Holding 7 ildeki 10 gayrimenkulünü özelleştiriyor!

Sümer Holding A.Ş. Genel Müdürlüğü, 7 ildeki 10 taşınmazını özelleştirecek. Gayrimenkullerin son teklif verme günü saat 16.00’ya kadardır.



Sümer Holding A.Ş. Genel Müdürlüğü, 7 ildeki 10 taşınmazını özelleştirecek. Gayrimenkullerin son teklif verme günü saat 16.00’ya kadardır.


Sümer Holding A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından 4046 sayılı Kanun hükümleri çerçevesinde aşağıdaki tabloda yer alan taşınmazlar “Satış" yöntemi ile özelleştirilecektir.


1) ihaleler, pazarlık usulü ile gerçekleştirilecektir, ihale Komisyonunca gerekli görüldüğü takdirde ihaleler, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile açık artırma suretiyle sonuçlandırılabilecektir.


2) Katılımcılar ayrı ayrı olmak koşuluyla, birden fazla ihaleye teklif verebilirler.


3) ihaleye katılabilmek için taşınmazlar için ayrı ayrı ihale Şartnamesi alınması ve teki itlerin Holdingin aşağıdaki adresine son teklif verme günü saat 16.00’ya kadar elden teslim edilmesi zorunludur.


4) ihalelere katılmak için “ihale Şartnamesi”nin satın alınması zorunludur. İhale Şartnamesi;

Holdingimizin; T.C. Vakıflar Bankası  Ankara  Şubesi nezdinde ki TR 6300 0150 0158 0072 9272 1775 no.lu hesabına yukarıdaki tabloda belirtilen tutar yatırılarak ve “İhalesine girilecek taşınmazın ihale

Şartnamesi Bedeli” ifadesini içerir şekilde ve üstünde ihaleye katılacak olan gerçek kişi, tüzel kişi veya ortak girişim grubunun ve/veya ortak girişim gurubu üyelerinden birinin adının belirtildiği dekont karşılığında, Holdingin aşağıda bildirilen adresinden temin edilebilir. Yatırılan bedel hiçbir surette iade edilmez.


5) ihaleler, 2886 sayılı Devlet ihale Kanunu’na tâbi olmayıp, Holding, ihaleleri yapıp yapmamakta, dilediğine yapmakta ve teklif verme süresini belirli bir tarihe kadar veya bilahare belirlenecek tarihe kadar uzatmakta serbesttir.


6) Özelleştirme işlemleri; KDV ile her türlü vergi, resim ve harçtan muaftır.


7) ihaleye ilişkin diğer hususlar ihale Şartnamesinde yer almaktadır. 



İhale ilanı için tıklayın


SÜMER HOLDİNG A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Bahcekapı Mahallesi Atatürk Orman Çiftliği 


Geri Dön