18 / 04 / 2024

Sun Flamingo Park ödemeleri!

Sun Flamingo Park ödemeleri!

Firma: Sun Turizm A.Ş

Proje: Sun Flamingo Park

Sun Flamingo Park ödemeleri 24 ay vade farkı olmadan ayda 2 bin 500 TL ödemeli olarak yapılıyor. Kalan tutar ödemesi teslim zamanı banka kredisi ile taksitli olarak yapılıyor...




Sun Flamingo Park Evleri projesi  Sun Turizm A.Ş  tarafından yükseliyor.  Sun Flamingo Park  Evleri projesi İstanbul Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli bölgesinde hayata geçiriliyor. Sun Flamingo Park ödemeleri haberimizin devamında yer alıyor.


Güneşli Sun Flamingo Evleri projesi 28 bin 341 metrekare inşaat alanına sahip. Sun Flamingo Evleri Güneşli projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri sunuluyor. Güneşli Sun Flamingo Evleri projesinde 2+1'ler 135 metrekare, 3+1'ler 180 metrekare büyüklükte tasarlandı.


Güneşli Sun Flamingo Evleri'nde dairelerin metrekaresi 3 bin 800 TL'den satılıyor. 2 blok olarak inşa ediliyor olan Sun Flamingo Park Evleri Güneşli projesinde 122 adet konut ve 12 adet dükkan yer alıyor. 



Sun Flamingo Park ödemeleri!


Yüzde 25 peşinatın verildiği Sun Flamingo Park ödemeleri firma bünyesinde ayda 2 bin 500 TL olmak ödemeyle 24 ay vade farksız olarak yapılıyor. Kalan konut bedeli için banka kredisi ile taksit ödemeleri teslimlerde başlıyor.


6 bin metrekare peyzaj alanı bulunan Sun Flamingo Evleri Güneşli projesinde yüzme havuzu, sauna, fitness center, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi sosyal donatılar yer alıyor. Sun Flamingo Evleri'nde dairelerin tamamında ebeveyn banyosu bulunuyor.


Güneşli Sun Flamingo Evleri satış ofisi ile 0212 651 04 33 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Sun Flamingo Evleri Güneşli projesinde konutların teslimleri 24 ay sonra gerçekleştiriliyor.


Sun Flamingo Evleri ulaşım!

Sun Flamingo Evleri adres bilgisi : Evren Mah. Fevzi Cakmak cad. No. 15 Güneşli - Bağcılar / İstanbul



Sun Flamingo Evleri iletişim bilgisi

Tel: 0212 651 04 33

Web: http://www.sunflamingo.com/


projeye sor



Geri Dön